Тонометр цифровий DS-500 (76257)

код товару: 76257
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендNissei
ВиробникNihon Seimitsu Sokki Co.Ltd
Форма випускуТонометр електронний Nissei DS-500 - 1 шт. Манжета (компрес.- - 1 шт. Блок живлення - 1 шт. Елементи живлення - звичайні пальчикові батарейки) - 4 шт. Керівництво по експлуатації - 1 шт. Гарантійний чек - 1 шт.
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Автоматичний тонометр Nissei DS - 500 - бюджетна модель автоматичного тонометра з методом вимірювання по плечу. Він відрізняється простотою в застосуванні в побутових умовах і хорошою комплектацією пристрою.

Даний прилад виявляє аритмію, він має два блоки пам'яті. Виявлення аритмії - дуже важлива функція, аритмія може бути причиною поганого самопочуття і навіть передвісником таких серйозних ускладнень, як інфаркт, інсульт.

У виборі тонометра варто схилитися в бік того, який має виявлення аритмії.

Особливості тонометру:

- Великий дисплей відображає результат вимірювання тиску, наявність аритмії і буде зручний людям будь-якого віку. Кут нахилу екрану розрахований на настільне використання.
- Індикатор аритмії відображає наявність нерегулярного серцевого ритму. Виявлення аритмії-дуже важлива функція, аритмія може бути причиною поганого самопочуття і навіть передвісником таких серйозних ускладнень, як інфаркт. У виборі тонометр варто схилитися в бік того, який має виявлення аритмії.
- Адаптер живлення В поставляється комплекті і дозволяє живити тонометр як від електромережі, так і від батарейок. Прилад розрахований як на домашнє використання, так і на використання в дорозі. Для вимірювань будинку в комплекті поставляється адаптер живлення, якщо ж ви берете прилад з собою, то вимір можна проводити в будь - якій ситуації від батарейок-чотири звичайні пальчикові батарейки.
- Два блоки пам'яті на 30 вимірювань кожен дозволяють комфортно контролювати артеріальний тиск двом користувачам. Це зручно, якщо тонометром користуються відразу дві людини або, наприклад, для відстеження дії ліків: один блок - до прийому, другий - після.
- Стандартна манжета окружністю 22-32 см (розмір від підліткового до дорослого) дозволяє використовувати тонометр як молодим людям, так і людям у віці. Окружності манжети в 32 см досить в переважній більшості випадків.

Переваги:
- дві пам'яті по 30 вимірювань (для вимірювання тиску, пульсу)
- наявність функції з обчислення середнього значення
- кут нахилу приладу розрахований на настільне застосування
- кожна пам'ять служить для окремого зберігання результатів (ранок / вечір) вимірювань або для роздільного зберігання результатів 2-х користувачів (що зручно для відстеження прийому ліків-один блок-до прийому препарату, другий-після)
- великий 4-рядковий дисплей
- добре читаються символи (цифри) на екрані
- одночасна індикація тиску і пульсу
- можливість застосування як для людей молодого, так і похилого віку
- контроль якості продукції
- вимірювання тиску проводиться всього в одне натискання кнопки
- прилад не перевантажений особливими функціями і відрізняється привабливою ціною

Технічна характеристика:

- розмір манжети-22-32 см., універсальна (розмір від підліткового до дорослого), розмір достатній в переважній більшості випадків
- вид манжета - з кільцем
- чотири батарейки типу АА.
- мережевий адаптер (входить в комплект поставки), дозволяє живити апарат як від електричної мережі, так і від елементів живлення

Інструкція - Тонометр цифровий DS-500

Бренд

Виробник

Nihon Seimitsu Sokki Co.Ltd

Країна походження

Японія

Лікарська форма

Тонометр

Форма випуску

Тонометр електронний Nissei DS-500 - 1 шт. Манжета (компрес.- - 1 шт. Блок живлення - 1 шт. Елементи живлення - звичайні пальчикові батарейки) - 4 шт. Керівництво по експлуатації - 1 шт. Гарантійний чек - 1 шт.

Показання

Для вимірювання тиску, пульсу.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004