Нефрокапс капсули №30 (84795)

код товару: 84795
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Еліт-Фарм"
ФормаКапсули
Форма випускуПо 30 капсул в упаковці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ КОРЕНЯ ПЕТРУШКИ, ЕКСТРАКТ ПЛОДІВ ЯЛІВЦЮ
Оновлено:
08.03.2023
Перевірено

Опис

"Нефрокапс" - це комбінований препарат рослинного походження.

Екстракти 5 рослин, які входять до складу препарату "Нефрокапс", містять комплекс біологічно активних речовин, які разом володіють ефектом синергії.

Всмоктуючись у кров, вони стимулюють нирковий кровообіг, сприяють збільшенню сечовипускання, нормалізують тонус гладкої мускулатури верхніх сечовивідних шляхів і жовчного міхура, послаблюють запальні процеси, надають бактерицидну, діуретичну, жовчогінну та спазмолітичну дію.

Петрушка (Petroselinum crispum) - прекрасний вітамінний і загальнозміцнюючий продукт, що містить багато вітамінів, солей калію, заліза і магнію, фолієвої кислоти і ферментних речовин. Петрушка містить інулін, завдяки чому регулює обмін глюкози в крові людини. Екстракт кореня петрушки підсилює сечовиділення, підвищує тонус м'язів гладкої мускулатури матки, кишечника і сечового міхура, збуджує апетит, покращує травлення. Екстракт розчиняє камені в сечовому міхурі і сечовивідних шляхах, регулює менструальний цикл. Крім того, препарати петрушки мають жовчогінну, спазмолітичну і потогінну дію. Корінь петрушки допомагає при набряках серцевого походження, водянці, сечокам'яній хворобі, запальних процесах в сечовому міхурі і сечовивідних шляхах, при запаленні передміхурової залози, маткових кровотечах в післяпологовому періоді, хворобливих місячних, лихоманці.

Ялівець звичайний (Juniperus communis). Покращує роботу нирок, дезінфікує сечові шляхи. Ефективний сечогінний засіб при набряках, водянці, сечокам'яній хворобі, слабкості сечового міхура. Ялівець має загальнозміцнюючу, виражену сечогінну, болезаспокійливу, жовчогінну, відхаркувальну, кровоочисною, ранозагоювальну, бактерицидну, дезінфікуючу і заспокійливу дію.

Подорожник звичайний (Plantago) і його лікарські властивості широко використовуються в багатьох країнах Азії і Європи. Це одна з найдавніших лікарських рослин. Ще в Китаї в медичних цілях його збирали більше 3000 років тому. Застосовували його Гіппократ, Гален і Авіценна. Подорожник використовується як сечогінний, потогінний, знеболювальну, протизапальну, протипухлинну, антимікробну і заспокійливий засіб.

Береза (Betula pendula). У листі беріз містяться ефірні масла, сапоніни, флавоноїди (ізорамнетін, апігенін, кверцетин, кемпферол, рутин, авикулярин, гіперозид), глікозиди, дубильні речовини, смоли, органічні кислоти, каротин, вітаміни Е, РР і інші корисні речовини. Листя берези застосовується як потогінний, жовчогінний і сечогінний, кровоочисний, бактерицидну, протигрибкову, протизапальну, антивірусну, антигіпоксичний, протисудомну, антистресову, спазмолітичну, відхаркувальну і антисептичний засіб. Листя берези застосовують при сечокам'яній хворобі як протизапальний, сечогінний і спазмолітичний засіб.

Спориш (горець пташиний, Polygonum aviculare). Наукова медицина використовує траву споришу як загальнозміцнюючий, діуретичну і в'яжучий засіб. Рослина має гіпотензивної дію. У вигляді настоїв і відварів застосовується при виразці шлунка, малярії, туберкульозі, різних пухлинах, жовчнокам'яної і сечокам'яної хвороби, а також зовнішньо - при різних шкірних захворюваннях, при лікуванні виразок, ран і ударів. За допомогою настоїв і екстрактів лікують цингу, хвороби нирок, шкірні захворювання, захворювання печінки, сечового міхура, легеневі захворювання, туберкульоз, простуду і головний біль, подагру. Трава споришу підвищує згортання крові, знижує кров'яний тиск, прискорює пульс.

Рекомендовано: як додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин рослинного походження з метою створення оптимальних дієтологічних умов для загального зміцнення організму і оптимізації функції сечовидільної системи.

Інструкція - Нефрокапс капсули №30

Виробник

ТОВ "Еліт-Фарм"

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини
Екстракт кореня петрушки - 50 мг, екстракт листя берези - 50 мг, екстракт плодів ялівцю - 50 мг, екстракт трави споришу - 50 мг,

Допоміжні речовини:

Форма випуску

По 30 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ ПЕТРУШКИ, ЕКСТРАКТ ПЛОДІВ ЯЛІВЦЮ

Показання

- Для зменшення запальних явищ в сечовивідних шляхах і нирках;
- Для сприяння посиленому кровопостачанню нирок;
- Препарат має діуретичну дію, перешкоджає утворенню в організмі конкрементів;
- Для утворення захисного колоїду в сечі;
- Для нормалізації тонусу гладкої мускулатури верхніх сечовивідних шляхів.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів продукту, жінкам в період вагітності і лактації.

Способи застосування

Дорослим - по 1-2 капсулі 2 рази на день під час їжі, запиваючи склянкою води або за призначенням лікаря.

Курс прийому 30 днів. У подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання!

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки



Умови зберігання:
в оригінальній упаковці, при температурі не вище 25 ° C і відносній вологості повітря не більше 75%, в захищеному від світла, недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004