Монсетин капсули 10мг №30 (102396)

код товару: 102396
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФармасайнс
Форма випускуПо 15 капсул у блістері, по 2 блістери у коробці.
Діюча речовинаАТОМОКСЕТИН
Торгівельна назваМонсетин
Оновлено:
22.08.2023
Перевірено

Опис

Психостимулюючі та ноотропні засоби. Симпатоміметики центральної дії. Атомоксетин.

Код АТХ N06BA09.

Інструкція - Монсетин капсули 10мг №30

Інструкція

Для чого призначається Монсетін 10 мг – показання до застосування

Порушення у роботі центральної нервової системи впливають не лише на самопочуття. Вони позбавляють можливості адекватно взаємодіяти з навколишнім світом. Для корекції стану активно застосовують психостимулятори – речовини, що впливають психічний стан людини. На фізичну активність вплив незначний.

До медичних препаратів цієї групи належить Монсетін. Активною речовиною ліків є атомоксетин. Його присутність у одній таблетці становить 10 мг. Упаковка містить 30 таблеток. Дана форма випуску проста та зручна у застосуванні.

Чи призначається Монсетін 10 мг дітям? Так. Ліки можуть бути рекомендовані пацієнтам старше 6 років за наявності:

  • гіперактивність (нестійкість уваги, імпульсивність, емоційна лабільність);
  • встановлені прояви синдрому нестачі уваги.

При оцінці довгострокового результату – тестах через рік та пізніше – частота рецидивів після терапії суттєво знизилася. Препарат застосовують при виникненні аналогічних проблем та у підлітковому віці.

Купити в Україні Монсетин 10 мг має сенс лише за встановленого зв'язку поточних психічних відхилень та СДВГ у дитячому віці. Функціональні порушення повинні негативно впливати на не менше, ніж дві сфери життя людини (наприклад, соціальну та професійну). Ліки є частиною комплексної терапії.

Згідно з інструкцією Монсетін приймається одноразово. Добова доза може бути розділена на два прийоми. в однаковій кількості вранці та ввечері. Клінічні дослідження не показали зниження ефективності лікування за такої схеми лікування. Синдром відміни капсул Монсетін не виявлено.

Чим замінити капсули Монсетін – аналоги

При підборі аналогічного препарату першим оцінюється діюча речовина. Повним аналогом Монсетину за складом є таблетки Атомоксин та ПМС-Атомоксетин. Лікарські засоби представлені в широкому діапазоні дозування – по 10, 18, 25 та 40 мг активної сполуки в одній таблетці. ПМС-Атомоксетин можна вибрати з вмістом 60 мг лікувальної речовини в таблетці. Вартість медикаментів в онлайн аптеці залежить від обсягу упаковки та дозування.

Побічні дії капсул Монсетину 10 мг

Обмеження до застосування ліків – підвищена чутливість до компонентів, вузлову глаукома, тяжкі серцево-судинні патології, порушення мозкового кровообігу, феохромоцитома. Препарат з обережністю призначають на фоні терапії β2-агоністами, що вливаються внутрішньовенно, ліками категорії ІМАО.

Плануючи купити Монсетін, ознайомтеся з можливими негативними реакціями:

  • головний біль;
  • болі в животі;
  • зниження апетиту;
  • нудота, блювання;
  • диспепсичні розлади;
  • сонливість;
  • розширення зіниць;
  • перепади настрою;
  • безсоння;
  • тривожність;
  • шкірні прояви – дерматити, висипання, свербіж.

Негативні реакції зазвичай не мають яскравої виразності, не призводять до відміни препарату.

Як купити Монсетин капсули 10мг №30 в Apteka.com?

Замовити препарат можна у зручний час на сторінці інтернет аптеки Apteka.com. Альтернативний варіант – зв'язатися з менеджерами за телефоном та оформити покупку. Ціна на Монсетін вказана у картці товару. Ліки відносяться до категорії психотропних, тому в Україні купити Монсетін можна лише за рецептом. Доставка медикаментів проводиться в аптеки мережі та відділення Нової пошти. Забрати покупку можна в робочий час.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004