Манурин капсули №10 (82962)

код товару: 82962
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникВитера ООО
ФормаКапсули
Форма випускуПо 10 капсул в упаковці
Діюча речовинаЕКСТРАКТ ЖУРАВЛИНИ, Д-МАНОЗА
Оновлено:
24.12.2021
Перевірено

Опис

Манурін - сучасний рослинний антисептик створений на основі D-манози та стандартизованих рослинних екстрактів виробництва EUSA (Франція).

Унікальна комбінація цих інгредієнтів, дозволяє використовувати Манурін для посилення ефективності традиційних засобів, використовуваних при антибактеріальної терапії сечовидільної системи, зокрема при резистентності мікрофлори до них, а іноді і в якості альтернативи антибіотикотерапії.

Манурін сприяє зменшенню болю, пригніченню і вимиванню шкідливих бактерій і токсинів із сечового міхура. Препарат має протизапальну дію. Крім цього, він використовується для запобігання виникненню рецидивів (повторень) циститу.

D - маноза
Це моносахарид, який частково метаболізується мікробіотою і організмом, а значна частина виводиться майже в незмінному вигляді, у сечовий міхур, де виконує свою захисну дію відносно патогенних бактерій, що викликають найпоширеніші інфекції сечовивідних шляхів. Д-маноза уповільнює адгезію бактерії Escherichia coli до епітеліальних клітин слизової оболонки сечового міхура (уповільнює прилипання кишкової палички до епітелію сечовивідних шляхів і таким чином сприяє їх виведенню разом із сечею, запобігаючи колонізації сечовидільної системи мікроорганізмами і, як наслідок, розвитку запалення.

Екстракт журавлини
Екстракт цілісних ягід журавлини, що входить до складу препарату МАНІРІН®, стандартизований за змістом проантоціанідіни типу A - у кожній капсулі міститься 144 мг екстракту журавлини, що відповідає 36 мг проантоціанідіни А. Протоціанідіни А, перешкоджають розмноженню і забезпечують потужний антиадгезивний ефект бактерій Escherichia coli (запобігають прилипанню кишкової палички до епітелію сечовивідних шляхів) - основного збудника інфекцій сечовидільної системи.
Екстракт ягід журавлини впливає на врегулювання кислотності сечі, підтримує солі в розчинній стані, перешкоджаючи утворенню каменів, має протизапальну, сечогінну та бактерицидну дію.

Екстракт ортосифона тичинкового (нирковий чай)
сильний діуретик - вдвічі збільшує об'єм виділеної рідини. Під час прийому з організму активно виводяться хлориди, свинець, сечова кислота та сечовина; знімаються спазми гладкої мускулатури, поліпшується функція ниркових канальців, нормалізується обмін речовин. Разом з виводом сечовини та сечокислої кислоти зменшується біль, знижується печіння, заспокоюється роздратована слизова та нормалізується діяльність сечового міхура.

Інструкція - Манурин капсули №10

Виробник

Витера ООО

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
D-маноза - 500 мг, екстракт журавлини (стандартизований) - 144 мг, екстракт ортосифона - 30 мг,

допоміжні речовини:
аскорбат кальцію, магнію цитрат.

Форма випуску

По 10 капсул в упаковці

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ ЖУРАВЛИНИ, Д-МАНОЗА

Показання

Сприяють зменшенню ризику виникнення інфекцій сечовивідних шляхів у осіб:

- з рецидивуючими інфекціями сечовивідних шляхів (зокрема, при впливі стресових факторів, зміну клімату, несприятливих гігієнічних умовах),
- при постменопаузі, цукровому діабеті,
- у жінок, які ведуть активне статеве життя і/або використовують механічні пристрої для контрацепції.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, діти до 12 років, гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виражена гіпотонія.

Способи застосування

Рекомендується вживати: дорослим по 1 капсулі 1-2 рази на день або по 2 капсули 1-2 рази на день залежно від стану, бажано, через деякий час після їжі та при звільненні сечового міхура, запити достатньою кількістю води.

Для більшої ефективності дії рекомендується пити багато води (1,5 - 2 літри) протягом усього дня для стимуляції потоку сечі.

Термін вживання 3-7 днів. За рекомендацією лікаря курс прийому може бути змінений і продовжений. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004