Цінкоферол-С капсли №30 (74598)

код товару: 74598
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНутрімед ТОВ
Форма випускуПо 30 капсул в упаковці
Діюча речовинаАЦЕРОЛА
Оновлено:
30.11.2023
Перевірено

Опис

ЦИНКОФЕРОЛ - С рекомендований як додаткове джерело натуральних вітамінів С, D3 і цинку при їх дефіциті і нормалізації функціонального стану імунної системи, в тому числі при застуді та інфекційних захворюваннях.

ЦИНКОФЕРОЛ - С сприяє підтримці здорового функціонування ендокринної, репродуктивної та опорно-рухової систем, має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості.

Натуральний вітамін С з ацероли, що входить до складу комплексу, має кращу біодоступність і високий профіль безпеки, є потужним антиоксидантом, має загальнозміцнюючі властивості.

Вітамін D3 регулює обмін кальцію, забезпечує здоровий розвиток кісткової і м'язової тканин, зміцнює імунітет і знижує ризик респіраторних інфекцій.

Цинк-мікроелемент, який бере участь в імунній відповіді і підвищує стійкість до інфекцій, відповідає за сприйняття запаху і смаку, позитивно впливає на стан шкіри, чоловіче і жіноче здоров'я, бере участь у багатьох обмінних процесах.

Збалансований комплекс ЦИНКОФЕРОЛ ® - с підтримує імунну систему, має загальнозміцнюючі властивості і покращує обмін речовин.

Інструкція - Цінкоферол-С капсли №30

Виробник

Нутрімед ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
сік ацероли висушений - 500 мг, що відповідає 250 мг; L-аскорбінової кислоти, цинк - 7 мг, в перерахунку з цинку гліцинат, вітамін D3 (холекальциферол) - 25 мкг (1000 МО)

допоміжні речовини:
наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, натрію кроскармелоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію (Орісіл) оболонка капсули: желатин.

Форма випуску

По 30 капсул в упаковці

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

АЦЕРОЛА

Показання

Додаткове джерело натуральних вітамінів С, D3 і цинку при їх дефіциті і нормалізації функціонального стану імунної системи, в тому числі при застуді та інфекційних захворюваннях.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів,
дитячий вік,
вагітність,
лактація,
важкі захворювання нирок,
гіпермагнезіємія,
гіперкальціурія,
тромбоз і гіпервітаміноз D3.

Способи застосування

Приймати дорослим по 1 капсулі на день з метою попередження виникнення респіраторних інфекцій та по 2 капсули на день для прискорення одужання та попередження розвитку ускладнень під час сезонних інфекцій. ЦИНКОФЕРОЛ ® - с слід приймати під час їжі, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому 1-3 місяці. При необхідності курс прийому може бути скоригований лікарем.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
2 роки


Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі від 4 °С до 25 °С.


Категорія відпустки
Без рецепта.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004