Масло розмарина 10мл Аром (60822)

код товара: 60822
в наличии
Срок годности до 01.01.2027
Цена:
92.70грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 60822
Срок годности до 01.01.2027
Цена:
92.70грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЗолотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО
Форма выпускаФлакон 10 мл в упаковке
Действующее веществоМАСЛО РОЗМАРИНА
Обновлено:
22.03.2024
Проверено

Описание

Розмариновое эфирное масло Ароматика-это эфирное масло, полученное из надземной части вечнозеленого кустарника розмарина лекарственного. имеет освежающий камфорный запах со смолисто-хвойным оттенком. Широкое использование эфирного масла розмарина в современной ароматерапии обусловлено его общестимулирующим действием. масло эффективно при уходе за жирной кожей с расширенными порами и волосами. Будет полезна при высоких умственных нагрузках и упадке интеллектуальных сил, так как снимает напряжение и переутомление, способствует повышению ментальных способностей человека. теплый аромат масла создает уютную атмосферу, помогает преодолеть психологические и социальные барьеры. В нашем интернет-магазине вас порадует и качество, и отличная цена эфирного масла.

Инструкция - Масло розмарина 10мл Аром

Производитель

Золотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

Форма выпуска

Флакон 10 мл в упаковке

Лекарственная форма

Масло ефірне

Действующее вещество

МАСЛО РОЗМАРИНА

Показания

Компоненти ароматної ефірної олії усувають ороговілі та пом'якшують грубі ділянки шкіри, відновлюють ніжність та еластичність епідермісу, допомогають розгладжувати зморшки і складки, вирівнюючи шкірний рельєф.

Є прекрасним засобом для догляду за жирною, пористою шкірою, сприяючи усуненню гіперсекреції сальних залоз і скорочення порів.

Застосування ефірної олії розмарину ефективне при целюліті.

За допомогою цієї ефірної олії можна також боротися з тріщинами на ступнях і долонях.

Способы применения

> Збагачення косметичних засобів:
3 краплі розмаринової олії або її суміші з іншими оліями додати до 10 г (мл) основи (рослинної олії, крему, лосьйону, ополіскувача, шампуню і ін.).
> Масаж:
4-5 крапель розмаринової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (персикових кісточок, мигдалевої, оливкової та ін.) або обраного Вами крему.
> Ванни:
У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель розмаринової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з емульгатором (молоком, медом, морською або кухонною сіллю). Тривалість процедури - 10-20 хв.
> Холодні обтирання:
2-5 краплі ефірної олії на 1 склянку холодної води. Змочити рушник або губку і сильно розтерти тіло.
> Ароматизація приміщення:
3-5 крапель розмаринової олії додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення, при відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Також можна використовувати ефірні олії для зволожувача. Тривалість процедури - 15-30 хв.

Особые условия

Тільки для зовнішнього застосування. Тестувати індивідуально, не допускати передозування. При потраплянні олії в очі - промити великою кількістю води.

Дотримуватися обережності при вагітності, підвищеній чутливості шкіри.

Не застосовувати при епілепсії, гіпертонічній хворобі, а також одночасно з препаратами, що містять залізо.

Особые условия хранения

Умови зберігання:
зберігати щільно закритою, в недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °C. Уникати потрапляння прямих сонячного проміння.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004