Масло мандарин 10мл (78977)

код товара: 78977
в наличии
Срок годности до 01.01.2026
Цена:
100.40грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 78977
Срок годности до 01.01.2026
Цена:
100.40грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительАроматика ООО
Форма выпускаПо 10 мл в плашке, картонная упаковка.
Обновлено:
22.03.2024
Проверено

Описание

Мандариновое эфирное масло получают получают прессованием из свежей кожуры плодов мандарина-Citrus unshiu L. (Swingle) Marcow или Citrus reticulata Blanco (семейство рутовые - Rutaceae). Происхождение растения: примерно Китай или Япония. Распространение растения в дикорастущем состоянии неизвестно. растение широко культивируют в Средиземноморье, Японии, странах Индокитая, Бразилии, США. Свойства масла легкая, текучая, желто-оранжевая, оранжево-красная или темно-оранжевая жидкость с голубой флуоресценцией (особенно при разбавлении спиртом) и запахом плодов мандарина.

Инструкция - Масло мандарин 10мл

Производитель

Ароматика ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Основні компоненти масла: (+)-лимонен (65%), ?- і ?-терпинен, ?-терпінеол, терпинолен, ?- і ?-пінен, цитраль, ?-синенсаль, тимол, сабінен, ?-туйєн, мирцен, октаналь, цимен, ліналоол, цитронеллаль, терпінен-4-ол, деканаль, тимол, дипентен, каріофілен, ?-фарнезен, ?-кадинен, ауроптен, цитроптен, бергаптен. Метиловий ефір антранілової кислоти, що входить до складу ефірної олії - Метил-N-метилантранилат є важливим і характерним компонентом аромату ефірної олії мандарину, який надає плодам, листям та молодим пагонам своєрідний смак і запах.

Форма выпуска

По 10 мл в плашке, картонная упаковка.

Лекарственная форма

Ефірна олія

Показания

Дія: антисептична, спазмолітична, вітрогінна, сечогінна, проносна, жовчогінна, седативна, м'яка гіпотензивна, загальнозміцнююча, тонізуюча шкіра, заспокійлива, цитофілактична.

Ароматичний адаптоген. Оптимізує саморегуляцію, підвищує опірність та захисні властивості організму.

Має загальнозміцнюючу та оздоровлюючу дію, відновлює сили, є прекрасним засобом від загальної слабкості. Сприяє покращенню травлення.

Стимулює роботу печінки, є легким жовчогінним засобом. Усуває процеси бродіння і гниття в кишечнику, допомагає позбутися газів і шлаків, що накопичуються.

Сприяє усуненню шлунково-кишкових кольок, диспепсії, печії, анорексії. Підвищує апетит, особливо після перенесеної хвороби та при депресії. Усуває кровоточивість та запалення ясен.

Регулює обмін речовин, сприяє виведенню продуктів метаболізму. Перешкоджає накопиченню зайвої ваги та втраті пружності контурів тіла. Ефективно при ожирінні та целюліті.

Сприяє розрідження та евакуації мокротиння з бронхів, знімає запальні процеси, пом'якшує кашель. Масло нормалізує кровообіг у тканинах, сприяючи покращенню крово- та лімфотоку.

М'яко знижує артеріальний тиск. Мандаринове ефірне масло є хорошим регулятором емоційного тла.

Воно добре знімає нервову напругу, позбавляє почуття страху і тривоги, сприяє усуненню дратівливості, нервової напруги, депресії, безсоння, розумової та фізичної втоми.

Відновлює сили після хвороб та душевних криз. Підвищує творчу активність у дітей. Бадьорить і освіжаючий аромат олії допомагає знайти душевний мир і спокій.

Сприяє усуненню м'язових судом та гикавки. Знімає нудоту під час морської хвороби. Входить до складу чоловічих та жіночих чуттєвих сумішей.

Підбадьорлива дія олії іноді використовується для зняття передменструальної напруги. Аромат мандарину сприятливо впливає на ранковий стан вагітних жінок.

Сприяє посиленню лактації. Олія пом'якшує, тонізує, освіжає стомлену, голодуючу шкіру, усуває передчасні зморшки, вирівнює рельєф епідермісу.

Запобігає утворенню розтяжок (стрій) при змінах об'ємів тіла.

Способы применения

Масло є відмінним засобом для догляду за чутливою, роздратованою, в'янучою, пористою та жирною шкірою, а також за шкірою при акне, шрамах, розтяжках, пігментації, набряках.

Суміш мандаринової олії з олією авокадо є ефективним засобом від зморшок. Ця суміш застосовується при шкірі, що в'яне, а також для попередження розтяжок під час вагітності.

Мандаринова олія добре лікує урі, гнійничкові ураження шкіри, герпес, виводить пігментні плями. Для масажу 5-6 крапель на 10 мл базисної рослинної олії.

У лосьйони та тоніки - 3-5 крапель на 10 мл основи. Для попередження розтяжок шкіри та від зморшок - 7 крапель на 10 мл олії авокадо. В аромалампу - 3-5 крапель.

У ванну - 5-7 крапель олії, попередньо змішаних з емульгатором (1/4-1/3 склянки молока, вершків, сироватки, розчину морської або кухонної солі). Інше застосування.

Широко застосовується у харчовій промисловості, у виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, як віддушка при виробництві лікарських препаратів, а також у косметиці та парфумерії.

У парфумерії використовується для модифікації аромату інших олій цитрусових, особливо солодкого апельсина. Іноді використовують у французькій парфумерії надання ефектної квіткової ноти.

Поєднується з оліями Базиліка, коріандру, лаванди, майорану, пальмарози, троянди, ромашки. кориці.

Добре поєднується з оліями інших цитрусових (бергамота, грейпфрута, лайма, лимона, петітгрейна та особливо неролі), а також пряними оліями, наприклад, мускатного горіха, кориці та гвоздики. Компліментарні олії хвойних рослин та ветівера. Запобіжні заходи.

Особые условия

Має репутацію олії м'якої дії, тому рекомендується вагітним жінкам та дітям (у зниженому дозуванні), а також людям, які насторожено ставляться або надмірно сприйнятливі до ефірних олій.

Однак у будь-якому випадку необхідно перевіряти аромат на індивідуальну переносимість. При нанесенні на шкіру можлива фотосенсибілізація (підвищення чутливості до світла).

У зв'язку з цим не рекомендується наносити масло на шкіру менше ніж за 60 хвилин до виходу на сонце через можливу фототоксичність.

Особые условия хранения

Зберігати при температурі не вище +25 °C.

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004