Суставит гель-бальзам для тела 75мл (39709)

код товара: 39709
в наличии
Срок годности до 01.01.2026
Цена:
62.10грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 39709
Срок годности до 01.01.2026
Цена:
62.10грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФлора-Фарм ООО г.Киев
ФормаГель-бальзам
Форма выпускаПо 75 мл в тубе
Обновлено:
07.02.2024
Проверено

Инструкция - Суставит гель-бальзам для тела 75мл

Производитель

Флора-Фарм ООО г.Киев

Страна происхождения

Украина

Состав

Вода, жовч медична, екстракт редьки чорної, екстракт березових бруньок, екстракт евкаліпта, карбомер, ефірна олія чайного дерева, гліцерин, спирт ізопропіловий, камфора, ПЕГ-40 гідрогенезірована касторова олія, лідокаїн, диметилсульфоксид, метилпарабен, пропілпарабен, етілпарабен, бутилпарабен, феноксіетанол, натрію гідроокис, парфумерна композиція.

Лекарственная форма

Гель-бальзам

Форма выпуска

По 75 мл в тубе

Показания

Сприяє швидкому зняттю набряків і запалень суглобів;

має виражені бактерицидні і антисептичні властивості;

сприяє зняттю больових відчуттів, пов'язаних із захворюваннями опорно-рухового апарату і при підвищених фізичних навантаженнях;

сприяє стимуляції капілярного кровотоку в області суглобів.

Ефективність підтверджена клінічними випробуваннями. Не чинить побічної дії на шкіру. Часте застосування не викликає звикання. Не залишає слідів на одязі.

Застосовується як допоміжний засіб при комплексному лікуванні артритів, поліартритів різного походження (включаючи ревматоїдний, реактивний і інфекційний), хвороби Бехтерева, радикуліту, остеохондрозу, відкладення солей, розтягнення зв'язок та інших суглобових захворювань, а також для зняття м'язової втоми.

Способы применения

Невелику кількість гель-бальзаму втирати в область хворого суглоба або відділу хребта протягом 2-3 хвилин 2-3 рази в день. Для посилення ефективності бажано суглоб перев'язати вовняною тканиною. Курс 3-4 тижні. При необхідності повторити курс через 1-2 тижні.

Особые условия

Побічних ефектів не виявлено. Не застосовувати препарат при шкірних захворюваннях і індивідуальної чутливості до компонентів продукту.

Увага: не застосовувати гель-бальзам на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки, екзематозні поверхні і відкриті виразки. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Особые условия хранения

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004