Параникс протипедикулезный шампунь с гребнем 100мл (33386)

код товара: 33386
в наличии
Срок годности до 01.08.2025
Цена:
364.20грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 33386
Срок годности до 01.08.2025
Цена:
364.20грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительМедженикс Бенелюкс
ФормаШампунь
Форма выпускаФлакон с шампунем 100 мл.
Торговое названиеПараникс
Обновлено:
18.04.2024
Проверено

Описание

Паранікс шампунь. Эффективность Паранікс шампуня для лечения при педикулезе является клинически доказанной: его формула двойного действия не только избавляет от вшей и гнид, но также является удобной в использовании, поскольку одновременно моет волосы и облегчает вычесывание вшей благодаря кондиционирующим компонентам.

Поскольку Паранікс шампунь для лечения при педикулезе не содержит инсектицидов, устойчивость вшей к нему не развивается.

Паранікс шампунь для лечения при педикулезе дерматологически протестирован.

Паранікс спрей. Эффективность действия Паранікс спрея подтверждена клинически. Формула спрея обеспечивает двойной эффект - блокирует дыхательные отверстия и растворяет оболочку вшей и гнид, что приводит к их асфиксии, обезвоживанию и гибели. Вши не могут выработать устойчивость к спрея Паранікс, поскольку в его составе отсутствуют химические инсектициды.

Инструкция - Параникс протипедикулезный шампунь с гребнем 100мл

Производитель

Медженикс Бенелюкс

Страна происхождения

Бельгия

Лекарственная форма

Шампунь.

Форма выпуска

Флакон с шампунем 100 мл.

Показания

Протипедикульозними шампунь Паранікс знищить вошей за 15 хвилин і вимиє волосся одночасно.

Противопоказания

Не використовувати спрей в наступних випадках:

- у осіб з індивідуальною гіперчутливістю до будь-якого компонента препарату;
- шампунь у дітей у віці до 2 років;
- спрей у дітей у віці до 6 міс.

Способы применения

Крок № 1: перевірте наявність вошей. Струсіть пляшку перед використанням. Рівномірно нанесіть достатню кількість Паранікс шампуню для лікування при педикульозі на сухе волосся, уникаючи ділянки навколо очей. Переконайтеся в тому, що засіб повністю покрив волосся і шкіру голови товстим шаром. Добре помасажуйте волосся від коренів до кінчиків, приділяючи особливу увагу ділянці потилиці та завушним ділянкам.

200 мл = до 4 нанесень залежно від довжини волосся.

Крок № 2: нанесення шампуню. Залиште засіб на волоссі на 15 хв. Це дуже важливо для досягнення результату.

Крок № 3: видаліть вошей та гнид.

Перш ніж мити волосся, використовуйте густий гребінець Паранікс, щоб видалити вошей та гнид.

1. Розчешіть вологе волосся густим гребінцем проти вошей Паранікс.

2. Розділіть волосся на 4 частини: від чола до потилиці, а потім від одного вуха до іншого. Якщо волосся довге, можна заплести кожну частину в косу.

3. Обробіть кожну частину, відокремлюючи невеликі пасма так, щоб було видно шкіру голови.

4. Розчешіть кожне пасмо, починаючи якомога ближче до шкіри голови.

5. За допомогою гребінця видаліть всіх вошей та/або гнид, які вдалося знайти.

6. Кожне пасмо волосся, на якому немає гнид, можна укладати на один бік.

7. Щоб уникнути повторного зараження, очищуйте гребінець після розчісування кожного пасма за допомогою ватного диска та завжди розчісуйте волосся від коренів волосся до кінчиків.

Крок № 4: додайте води та вимийте волосся. Змочіть волосся достатньою кількістю води та добре збийте в піну. Ретельно вимийте та сполосніть волосся. Обов'язково повністю змийте шампунь. Укладіть волосся як зазвичай.

Побочные действия

Свербіж та подразнення навколо очей, лущення шкіри голови, контактне подразнення та почервоніння шкіри голови, вух або шиї.

Особые условия

Воші не можуть виробити стійкість до шампуню/спрея протипедикульозного Паранікс, оскільки механізм його дії не є хімічним. Тому в разі повторного інфікування людини, яка вже проходила обробку (наприклад у школі від дітей, що не лікувалися), можливе повторне використання шампуню протипедикульозного Паранікс без ризику зниження його ефективності.

Шампунь/спрей тільки для зовнішнього використання. При випадковому проковтуванні шампуню/спрея слід звернутися до лікаря. Слід уникати контакту з очима та слизовими оболонками (рот, ніс). При потраплянні засобу в очі негайно промити великою кількістю води. Не застосовувати засіб у разі наявності алергії на будь-який його компонент. У разі раптової появи висипу, подразнення або інших ознак підвищеної чутливості негайно припинити використання засобу та вимити волосся звичайним шампунем.

Для попередження повторного зараження необхідно провести ретельну обробку всіх речей, що могли мати контакт з волоссям. Гребінці, щітки необхідно прокип'ятити, а одяг, постільну білизну та рушники - випрати при температурі 60 °С. Приміщення та автомобіль необхідно ретельно пропилососити, після чого негайно утилізувати пиловий мішок з пилососу.

Період вагітності та годування груддю. Період вагітності та годування груддю не є протипоказанням для використання шампуню/спрея протипедикульозного Паранікс, але в цих випадках рекомендується проконсультуватися з лікарем або фармацевтом.

Особые условия хранения

Умови зберігання. При кімнатній температурі в сухому місці

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004