Лактофит по Болотову №4 Фермент коры осины 250мл (59831)

код товара: 59831
в наличии
Срок годности до 18.08.2025
Цена:
279.11грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 59831
Срок годности до 18.08.2025
Цена:
279.11грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЦентр Болотова ТОВ
Форма выпускаЖидкий водный экстракт в бутылке 250 мл.
Действующее веществоКОРА ОСИНЫ, СЫВОРОТКА МОЛОЧНАЯ
Обновлено:
24.01.2024
Проверено

Описание

Лактофит по Болотову №4 содержит органические кислоты и их соли, вяжущие вещества и гликозиды натурального происхождения. В комплексе они характеризуются мощным антисептическим, обезболивающим, жаропонижающим и противовоспалительным действием.

Уникальный способ экстрагирования позволяет сделать биодоступными растительные компоненты препарата. Поэтому спектр действия Лактофита по Болотову № 4 значительно расширился по сравнению с традиционными препаратами.

Инструкция - Лактофит по Болотову №4 Фермент коры осины 250мл

Производитель

Центр Болотова ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

100 мл продукту содержат: кора осики ферментована - 0,5 г, сироватка молочна відновлена ??- 95,0 г, цукор білий - 3,5 г, бурштинова кислота - 1,0 г.

Харчова цінність (г) / 100 г: білки - 0,77, жири - 0,34, вуглеводи - 8,32.
Енергетична цінність: 39,3 ккал / 163,3 кДж.

Діючі речовини: Натуральні глікозиди, дубильні речовини, органічні кислоти та інші компоненти рослинної сировини відповідно до формули патенту.

Додаткові речовини: Сахароза, компоненти сироватки молочної відновленої і продукти життєдіяльності молочнокислих бактерій згідно з формулою патенту, які значно посилюють ефективність дії рослинних компонентів препарату.

Форма выпуска

Жидкий водный экстракт в бутылке 250 мл.

Лекарственная форма

Рідкий водний екстракт.

Действующее вещество

КОРА ОСИНЫ, СЫВОРОТКА МОЛОЧНАЯ

Показания

Лактофіт по Болотову № 4 виявився надзвичайно ефективним препаратом з багатогранним і комплексним впливом на організм.

Його застосовують для:

Лікування артритів, артрозів і міозитів. Доступність і висока активність лікарських речовин в препараті дає можливість швидко і легко зменшити запалення суглобів та м'язів. Поєднання протизапальних і сечогінних властивостей дає можливість зняти набряки і відновити рухливість хворого суглоба.

Як частина комплексної терапії при простатиті, циститі, запаленнях сечостатевих шляхів. Поєднання в'яжучих, стимулюючих та протизапальних властивостей, висока доступність діючих речовин препарату дозволяють швидко усунути навіть запущені запалення. Лактофіт № 4 застосовується при лікуванні аденоми простати. Він сприяє швидкому відновленню нормального функціонування залози. Після застосування препарату у хворих знижується хворобливість при сечовипусканні, відновлюється потенція.

Лактофіт по Болотову № 4 стимулює регенерацію слизової оболонки кишечника, нормалізує перистальтику і роботу його залоз. Гіркоти, що містяться в препараті, відновлюють апетит. Під дією лактофіта № 4 відновлюється природне функціонування печінки і підшлункової залози.

Препарат має глистогінну дію на нематод. Застосовується для лікування аскаридозу, ентеробіозу, інших нематодозів як самостійно, так і при комплексній терапії.

Препарат нормалізує ендокринну активність підшлункової залози. При прийомі Лактофіта по Болотову № 4 нормалізується вміст цукру в крові, а також робота щитовидної залози і надниркових залоз. Препарат показаний при діабеті другого типу, з недостатнім виробленням інсуліну.

Противопоказания

Протипоказаний прийом Лактофіта по Болотову № 4 не застосовують за лактації та вагітності, запорах, виразковій хворобі шлунку і дванадцятипалої кишки, індивідуальної непереносимості компонентів препарату.

Препарат протипоказаний при непереносимості молочного цукру і білків молока.
Продукт, не повинен використовуватися як заміна повноцінного раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після закінчення терміну зберігання, зазначеного на упаковці.

Способы применения

Дорослим приймати по 2 ст. л. лактофіта 2 рази на день за 30 хв. до їжі.

Курс: 1 місяць.

Курс необхідно повторити через 2 місяці.

Побочные действия

Препарат може посилювати дію і побічні ефекти нестероїдних протизапальних препаратів на основі саліцилової кислоти і її похідних. При спільному застосуванні з нестероїдними протизапальними препаратами необхідно проконсультуватися з лікарем!

Особые условия

Не є лікарським засобом

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Особые условия хранения

Термін придатності: 24 місяці.

Зберігати при температурі 5°С-25°С, в закритій упаковці в сухому, темному, захищеному від сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Після відкриття зберігати в холодильнику при температурі 4°С-6°С.

Можливе незначне випадіння осаду, спричиненого наявністю натуральних рослинних речовин.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004