Аллигат капсулы №30 (14728)

код товара: 14728
в наличии
Срок годности до 01.02.2026
Цена:
357.10грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 14728
Срок годности до 01.02.2026
Цена:
357.10грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительНоватор Фарма ТОВ
ФормаКапсулы
Форма выпуска30 капсул в упаковке. 15 капсул в блистере, по 2 блистера вместе с листком-вкладышем в упаковке из картона.
Действующее веществоВИТАМИН Е
Обновлено:
03.04.2024
Проверено

Описание

Может быть рекомендована врачом для использования в рационах диетического питания как источник витаминов, биологически активных веществ с целью общего укрепления организма и создания оптимальных диетологических условий обмена веществ, в частности регуляции витамина Е, который участвует в биосинтезе белков, пролиферации клеток, тканевом дыхании, других важнейших процессах тканевого метаболизма, предупреждает гемолиз эритроцитов, снижает повышенную проницаемость и ломкость капилляров. Необходим для развития и

функционирования соединительной ткани, гладких и скелетных мышц, а также для укрепления стенок кровеносных сосудов.

Инструкция - Аллигат капсулы №30

Производитель

Новатор Фарма ТОВ

Страна происхождения

Великобритания

Состав

Активна речовина
натуральний вітамін Е (268 mg (мг) D-альфа-токоферолу) - 400 МО

Допоміжні речовини
желатин, соєве масло, гліцерин

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність): на 100 g (г): білки - 27 g (г), вуглеводи - 1.0 g (г), жири - 70 g (г); 3155 kJ (кДж) / 754.8 kcal (ккал).

на 1 капсулу: білки - 0.17 g (г), вуглеводи - 0.006 g (г), жири - 0.45 g (г); 20.5 kJ (кДж) / 4.9 kcal (ккал).

Форма выпуска

30 капсул в упаковке. 15 капсул в блистере, по 2 блистера вместе с листком-вкладышем в упаковке из картона.

Лекарственная форма

Капсули

Действующее вещество

ВИТАМИН Е

Показания

Може бути рекомендована лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело вітамінів, біологічно активних речовин з метою загального зміцнення організму і створення оптимальних дієтологічних умов обміну речовин, зокрема регуляції

вітаміну Е, який бере участь в біосинтезі білків, проліферації клітин, тканинному диханні, інших найважливіших процесах тканинного метаболізму, попереджає гемоліз еритроцитів, знижує підвищену проникність і ламкість капілярів. Необхідний для розвитку і

функціонування сполучної тканини, гладких і скелетних м'язів, а також для зміцнення стінок кровоносних судин. При високій фізичному навантаженні, порушення менструального циклу, загрозі переривання вагітності, клімактеричних вегетативних порушеннях,

порушення функції статевих залоз у чоловіків, неврастенії при перевтомі, астенічному синдромі, захворюваннях зв'язкового апарату і м'язів, дерматоміозитах, деяких дерматозах, псоріазі, в геронтології, при епілепсії (для підвищення ефективності

протисудомних засобів), в комплексному застосуванні при багатьох захворюваннях (як антиоксидант), атрофії зорового нерва («куряча сліпота»).

Противопоказания

•гострий інфаркт міокарда;

•дитячий вік;

•індивідуальна непереносимість продукту або його компонентів.

Способы применения

По 1 капсулі 1 раз на добу під час або після прийому їжі.

Курс застосування - 1-2 місяці. Якщо продукт призначається лікарем, можлива зміна в дозуваннях.

Не рекомендується призначати протягом тривалого часу спільно з іншими полівітамінними препаратами, так як можливе передозування жиророзчинних вітамінів Е.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку годі було використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особые условия

Можливі алергічні реакції.

При прийомі великих доз - діарея, болі в епігастрії, креатинурія.

При появі побічних ефектів дозу препарату слід зменшити або скасувати продукт.

З обережністю застосовують у хворих важким кардіосклерозом, перенесеним інфарктом міокарда, при підвищеному ризику розвитку тромбоемболії; гипопротромбинемия, викликана недостатністю вітаміну К, може погіршитися при застосуванні вітаміну Е в дозі більше 400 ME.

Також з обережністю застосовувати одночасно з протисудомними засобами у хворих на епілепсію. Підсилює ефект стероїдних та нестероїдних протизапальних засобів, антиоксидантів. Збільшує ефективність і зменшує токсичність серцевих глікозидів, а також вітамінів А і D.

Призначення вітаміну Е у високих дозах може викликати дефіцит вітаміну А в організмі. Одночасне застосування вітаміну Е в дозі більше 400 МО на добу з антикоагулянтами (похідними кумарину та індандіону) підвищує ризик розвитку гіпопротромбінемії і кровотеч.

У період вагітності і грудного вигодовування прийом продукту - тільки за рекомендацією лікаря.

Особые условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 С, в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці.

Термін придатності 2,5 року з моменту виробництва.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004