Протефикс крем фиксирующий прополис 40мл (105682)

код товара: 105682
в наличии
Срок годности до 01.11.2025
Цена:
96.80грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 105682
Срок годности до 01.11.2025
Цена:
96.80грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительКвайссер Фарма ГмбХ і Ко КГ
Форма выпускаПо 40 мл в тубе, картонная упаковка
Действующее веществоСМЕСЬ СОЛЕЙ
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Крем для надійної фіксації зубних протезів при підвищеному і нормальному слюноотделении - це незамінний засіб для тих, хто має протези зубів. Крем надає міцну фіксацію, яка допомагає уникнути неприємних ситуацій, пов'язаних з випаданням протезів.

Застосування крему для надійної фіксації зубних протезів дозволяє покращити якість життя людей, які мають протези. Він допомагає відчувати себе комфортніше, забезпечує вільне дихання та розмову.

Особливості

Крем не містить барвників і смакових добавок.

Продукт легко наноситься, зберігає свої властивості під впливом гарячої і холодної їжі, не змінює смак їжі та напоїв, не робить негативного впливу на шлунок.

Крем не змивається слиною і рівномірно розподіляється по всій прилеглій до ясен поверхні (наноситься на вологі протези).

Виріб забезпечує фіксацію протягом 12-ти годин.

Засіб утворює надійний і стійкий фіксує шар, який дозволяє попередить дискомфорт під час Пієм їжі.

Инструкция - Протефикс крем фиксирующий прополис 40мл

Производитель

Квайссер Фарма ГмбХ і Ко КГ

Страна происхождения

Германия

Состав

Суміш солей натрію / кальцію сополимер метилвінілового ефіру і малеїнового ангідриду, натрію карбоксиметилцелюлоза, парафін, вазелін, діоксид кремнію, прополісу сухий екстракт, ментол, азорубін, метил-4-гідроксибензоат. Екстракт прополісу сприяє загоєнню ран і натертостей в ротовій порожнині, а також підвищує фіксують властивості крему, завдяки наявності в складі клейких речовин.

Форма выпуска

По 40 мл в тубе, картонная упаковка

Лекарственная форма

Крем

Действующее вещество

СМЕСЬ СОЛЕЙ

Показания

Даний крем рекомендується використовувати для надійної фіксації зубних протезів при підвищеному і нормальному слюноотделении.

Способы применения

Перед використанням розім'яти тюбик. Протези та порожнину рота очистити від залишків їжі. На вологі протези нанести тонкою смужкою обраний фіксує крем Протефикс (в поглиблення на зубних протезах верхньої і / або нижньої щелепи, які потім лягають на ясна). При необхідності можна нанести тонку смужку фіксуючого крему і на задню частину пластини протеза верхньої щелепи. Потім вставити протез і на кілька секунд притиснути до ясен.

Сильна фіксація виникає практично відразу і триває протягом 8-12 годин.

Застосовувати тільки при здоровій слизовій оболонці порожнини рота! Протягом 5 хвилин можна приймати їжу. Використовуйте крем Протефикс дуже економно, оскільки передозування знижує утримують властивості крему.

Особые условия

Необхідно тиснути на тюбик в нижній третині, тоді крем легше дозується;

іноді перед застосуванням відбувається виділення маслянистої рідини з тюбика, що жодним чином не впливає на якість і фіксує сили крему, просто видаліть її з протеза;

після застосування тюбик необхідно щільно закрутити, горловина тюбика має бути суха і чиста, попадання вологи веде до затвердіння крему;

залишки фіксуючого крему легко знімаються ватним тампоном з рослинним маслом;

не використовувати після закінчення терміну придатності.

Особые условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25 °C, в сухому і недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004