Золотий вус живокіст і босвелія гель-бальзам для тіла 75 мл (70437)

код товару: 70437
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФлора-Фарм ООО г.Киев
ФормаГель-бальзам
Форма випускуПо 75 мл у тубі
Діюча речовинаЕКСТРАКТ ЗОЛОТОГО ВУСА, ЕКСТРАКТ ЖИВОКОСТА, ЕКСТРАКТ БОСВЕЛІЇ
Оновлено:
10.02.2022
Перевірено

Опис

Завдяки властивостям активних компонентів гель-бальзам може ефективно використовуватися в якості допоміжного засобу при розтягненнях, розривах зв'язок, переломах, вивихах, ударах, болі в суглобах, спині, попереку, для спортивного та лікувально-профілактичного масажу.

Цілющі властивості основних компонентів:

Каллізія запашна ( Callisia fragrans) - цілющі властивості каллізії пов'язані з великою кількістю біологічно активних речовин з груп флавоноїдів і стероїдів, які містяться в її складі. З групи флавоноїдів особливо слід виділити кверцетин, який має протипухлинну і P-вітамінну активність, антиоксидантну і спазмолітичну дію і кемпферол, що проявляє тонізуючу і протизапальну дію. Стероїди (фітостероли) також широко присутні в організмі людини, виконуючи функції біологічних регуляторів. Крім того, сік каллізіі містить в активній формі такі необхідні для організму людини елементи як хром, хлор, нікель, залізо, мідь. У Мексиці в народній медицині каллізію використовують з давніх часів як прекрасний засіб для зняття суглобових болів і запалень.

Живокіст лікарський ( Symphytum officinale) - одне з найбільш популярних на сьогоднішній день в народній медицині рослин для лікування суглобових захворювань і травм. Цілющі властивості живокосту були вперше описані Абу Алі ібн сінної (Авіценной) в "Каноні лікарської науки". Його успішно використовував Парацельс для лікування ран, виразок, ударів і переломів. Чудові властивості рослини обумовлені, в першу чергу, наявністю в його складі особливої речовини-біогенного Аміну алантоїну. Він має здатність стимулювати поділ клітин, прискорювати регенерацію тканин організму. Крім того, в складі живокосту міститься багатий набір речовин (фітостерини, розмаринова кислота, таніни, сапоніни, амінокислоти, камедь, смоли, кумарини і т.п.), які проявляють протизапальні і ранозагоювальні властивості. Використання фітопрепаратів живокосту дозволяє значно знизити або навіть зовсім припинити застосування стероїдних і нестероїдних протизапальних препаратів.

Босвеллія зубчаста ( Boswellia serrata) - в традиційній індійській медицині Аюрведе здавна використовується смола священного (ладанного) дерева босвеллії як протизапальний засіб при лікуванні артритів, остеоартритів. Головними діючими речовинами цієї смоли є босвеллієві кислоти, які, в результаті клінічних досліджень, показали виражену протизапальну, антиревматоїдну, аналгетичну, імуномодулюючу, антибактеріальну дію. Крім того, босвеллієві кислоти зменшують ступінь ураження суглобового хряща лейкоцитами, перешкоджаючи їх проникненню в хрящ і суглобову рідину.

Верба біла ( Salix alba) - механізм дії екстрактів кори верби практично повністю вивчений, оскільки основними діючими компонентами в цьому випадку є похідні саліцилової кислоти, в число яких входить і широко відома ацетилсаліцилова кислота (аспірин). Саліцилати блокують синтез гормоноподібних речовин-простагландинів, - які є одним з головних факторів запалення. Тому екстракти кори верби проявляють виражену протизапальну і знеболюючу дію. За своїм основним механізмом дії екстракти кори верби є природними аналогами синтетичних протизапальних препаратів, проте в порівнянні з останніми екстрактами кори верби, подібно до інших рослинних препаратів, практично не викликають ускладнень.

Ялівець звичайний ( Juniperus communis)-шишкоягоди ялівцю містять ефірну олію, до складу якої входять а-пінен, камфен, терпінелен, юниперкамфора, а-терпінеол, кадинен і ін.Також шишкоягоди містять флавоноїди, пектини, органічні кислоти, дубильні речовини. При місцевому зовнішньому застосуванні настоянки (екстракту) або ефірного масла ялівцю отримують виражений терапевтичний ефект при лікуванні невралгії, ревматизму, подагри, артритів.

Камфора-пригнічує чутливість рецепторів шкіри і застосовується в якості місцевого знеболюючого, анестезуючого і протисвербіжного засобу.

Метилнікотинат-відноситься до класу МРС (місцево дратівливі засоби), підсилює знеболюючу дію і виконує функцію провідника для інших компонентів гелю-бальзаму.

Інструкція - Золотий вус живокіст і босвелія гель-бальзам для тіла 75 мл

Виробник

Флора-Фарм ООО г.Киев

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
водно-спирто-гліцеринові екстракти каллізії запашної, живокосту лікарського, босвеллії, кори верби, ялівцю звичайного, метилнікотинат, камфора, ментол, ефірні масла: ялиці, евкаліпта, лаванди.

Допоміжні речовини:
вода, акриловий загусник, алантоїн, ПЕГ-40 гідрогенезованої касторової олії, консервант, триетаноламін.

Форма випуску

По 75 мл у тубі

Лікарська форма

Гель-бальзам.

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ ЗОЛОТОГО ВУСА, ЕКСТРАКТ ЖИВОКОСТА, ЕКСТРАКТ БОСВЕЛІЇ

Показання

В якості допоміжного засобу при розтягненнях, розривах зв'язок, переломах, вивихах, ударах, болі в суглобах, спині, попереку, для спортивного та лікувально-профілактичного масажу.

Способи застосування

2-3 рази на день невелику кількість (приблизне 1 см) гелю-бальзаму втирати в області суглобів.

Гель-бальзам проникає в шкіру протягом 1-2 хвилин.

Курс 4-5 тижнів. Бажано повторити курс через 1-2 місяці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004