Зест 3D-Кальцій каплети №30 (09054)

код товару: 09054
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникДельта Медікел Промоушнз АГ
Форма випускуПо 30 каплет у картонній упаковці.
Оновлено:
05.09.2022
Перевірено

Опис

Зест 3D-кальцій забезпечує потрійний рівень ефективності у засвоєнні кальцію за рахунок наявності у своєму складі кальцію з раковин устриць, мінералів та вітаміну D3.

Дія ZEST® 3D-Calcium /ЗЕСТ 3D-Кальцій зумовлена особливостями компонентів, що входять до його складу:

- Кальцій органічного походження з раковин устриць необхідний для підтримки здоров'я кісток і зубів. Належне споживання кальцію необхідне для запобігання розвитку остеопорозу. Кальцій потрібен для нормального функціонування серця, м'язів та нервової системи. Кальцій відіграє важливу роль у процесі поділу та спеціалізації клітин.

- ьВітамін D3 сприяє поглинанню та засвоєнню кальцію, фосфору та магнію, підтримці нормального рівня кальцію в крові, нормального стану кісток та зубів, функції м'язів, підтримці м'язового тонусу та сили скорочень м'язів, сприяє покращенню координації рухів та підтримці рівноваги. Вітамін D3 бере участь у забезпеченні нормальної функції імунної та нервової систем та відіграє значну роль у процесі поділу та відновлення клітин.

- Магній бере участь у метаболізмі кісткової тканини, зокрема у правильному засвоєнні кальцію в організмі, активації вітаміну D3 у нирках, підтримці мінеральної щільності кісток, електролітного балансу, у підтримці нормального енергетичного метаболізму, синтезу білка, відіграє роль у процесі поділу клітин. Магній сприяє нормальному функціонуванню м'язів.

- Цинк відіграє важливу роль у підтримці нормального стану кісток, волосся, нігтів, шкіри та імунної системи, запобіганні остеопорозу.

- Марганець бере участь в оновленні кісткової, хрящової та сполучної тканини. Разом з кальцієм, цинком, міддю, магнієм, бором та вітаміном D3 сприяє підтримці належної мінеральної щільності кісток. Достатнє споживання марганцю відіграє важливу роль у засвоєнні кальцію та магнію кістками.

- Мідь сприяє підтримці еластичності сполучної тканини, має протизапальну активність, бере участь у підтримці здорового вигляду та нормальної пігментації волосся та шкіри, бере участь у запобіганні втрати кісткової маси, сприяє засвоєнню кальцію в організмі.

- Бор запобігає втраті кісткової маси та розвитку остеопорозу за рахунок участі у засвоєнні кальцію кістковою тканиною та підтримки нормального рівня продукції естрогенів у жінок та тестостерону у чоловіків. Сприяє синтезу вітаміну D3 в організмі людини, бере участь в обміні кальцію, магнію, фосфору. Відіграє значну роль у підтримці здоров'я зубів та ясен. Бор сприяє засвоєнню кальцію хрящовою тканиною, бере участь у запобіганні руйнування хрящів та розвитку артриту.

Спеціальна технологія виробництва каплет Tabgels™ забезпечує покращену стабільність інгредієнтів під час їх зберігання, полегшує ковтання каплети та суттєво знижує ризик виготовлення підробок.

Інструкція - Зест 3D-Кальцій каплети №30

Виробник

Дельта Медікел Промоушнз АГ

Країна походження

Німеччина

Склад

Діючі речовини:
Одна каплета (1706 мг) містить: Карбонат кальцію - 1250 мг, що еквівалентно кальцію - 500 мг, вітамін D3 - 250 IU (МО), оксид магнію - 66,32 мг, що еквівалентно магнію - 40 мг, цинку сульфат - 20,59 мг, що еквівалентно цинку - 7,5 мг, марганцю сульфат - 5,544 мг, що еквівалентно марганцю - 1,8 мг, міді сульфат - 3,929 мг, що еквівалентно міді - 1 мг, натрію тетраборат - 2,205 мг, що еквівалентно бору - 250 мкг.

Допоміжні речовини:
целюлоза мікрокристалічна, кросповідон (гігроскопічні речовини), повідон, желатин, крохмаль кукурудзяний (сполучні речовини), метилпарабен, пропілпарабен (наповнювачі), плівкова оболонка (консерванти), тальк, магнію стеарат (Instacoat Aqua (Blue); оболонка каплети: желатин (речовина), гліцерин (пластифікатор), метилпарабен, пропілпарабен, етілпарабен (консерванти), діамантовий синій FCF (барвник), титану діоксид (пігмент), вода очищена (розчинник).


Пожівна (харчова) та енергетична Цінність (калорійність) дієтічної добавки: на 100 g (г):
Білки - 2,93 g (г), вуглеводи - 18,96 g (г), жири - 0,38 g (г);
386,19 kJ (кДж) / 90,98 kсаl (ккал).

Лікарська форма

Каплети

Форма випуску

По 30 каплет у картонній упаковці.

Показання

Використовувати ЗЕСТ 3D-Кальцій як дієтичну добавку до раціону харчування

- при підвищеній потребі або дефіциті споживання чи засвоєння кальцію, мінералів та вітаміну D3 для підтримки здоров'я і функції кісток, хрящів та м'язів;
- для профілактики розвитку остеопорозу, остеоартрозу;
- при порушенні координації рухів, підвищеному ризику падінь та переломів кісток у зв'язку із віковими змінами та/або захворюваннями опорно-рухового апарату, менопаузою у жінок;
- в умовах підвищених фізичних навантажень або у період інтенсивного росту організму.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів, вагітність та період лактації.

Способи застосування

Вживати дорослим та дітям віком від 7 років та старше по 1-2 каплети на добу, після прийому їжі, запиваючи склянкою питної води.

Перед початком застосування рекомендована консультація лікаря. Термін споживання та необхідність повторного курсу визначає лікар індивідуально.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови

Перед початком застосування рекомендована консультація лікаря.
Термін споживання та необхідність повторного курсу визначає лікар індивідуально.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004