Дзеркало гінекологічне Куско Юнона №2/М (60071)

код товару: 60071
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникМедичне підприємство Сімург ЗАТ
Форма випускуПо 1 дзеркалу в упаковці
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Дзеркало гінекологічне Куско «Юнона» №2/М, Білорусь Дзеркало гінекологічне Куско застосовується для огляду слизової оболонки піхви і шийки матки. Дзеркало виготовляється із прозорого пластику. Спеціальна форма стулок дзеркала забезпечує хороші можливості для огляду слизової оболонки піхви та шийки матки без дискомфорту для пацієнтки.

Довга рукоятка створює максимальний комфорт при роботі з інструментом. Класична конструкція поворотного замка забезпечує надійну фіксацію стулок у вибраному положенні. Розміри робочого «вікна» та його форма дозволяють виконувати будь-які лікувальні та діагностичні маніпуляції.

Висока точність виготовлення ливарної прес-форми, якісна сировина та сучасна організація виробництва гарантує високу якість дзеркал. Переваги Спеціальна форма стулок дзеркала забезпечує гарні можливості для візуального огляду слизової оболонки піхви та шийки матки без дискомфорту для пацієнтки.

Довга ергономічна форма ручки дозволяє легко маніпулювати інструментом.

Інструкція - Дзеркало гінекологічне Куско Юнона №2/М

Виробник

Медичне підприємство Сімург ЗАТ

Країна походження

Україна

Лікарська форма

Дзеркало гінекологічне

Форма випуску

По 1 дзеркалу в упаковці

Показання

Гінекологічний огляд.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004