Здоровий сон капсули №50 (63725)

код товару: 63725
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендELIT-PHARM
ВиробникТОВ "Еліт-Фарм"
Форма випускуПо 50 капсул у картонній упаковці.
Діюча речовинаГЛІЦИН, МЕЛАТОНИН
Оновлено:
07.12.2023
Перевірено

Опис

Сон - це не тільки запорука краси, але і запорука здоров'я. Безсоння - приносить страждання не тільки вночі, але ще розбитість і непрацездатність вдень. Після роботи людина, страждаюча від безсоння часто вже не в змозі піти кудись відпочити, приділити час суспільної діяльності; життя її істотно збіднене.

Недосипання накопичується, і виникає небезпечний дефіцит сну, причому багато хто може і не розуміти цього. Тим часом людина з хронічною недостатністю сну довше відновлюється після стресу, набагато більше піддана інфекціям та іншим захворюванням, а також дії алкоголю. В міру збільшення дефіциту сну зростає імовірність задрімати на роботі або за кермом.

Часто недосипання служить причиною того, що водій попадає в дорожню подію, робітник помиляється в рахунку, технік натискає не на ту кнопку. Багато катастроф на повітряному або залізничному транспорті та аварій на виробництві відбувалися через недостатній сон або порушення режиму сну персоналу.

Розглянемо складові біодобавки "Здоровий сон", дія якої направлена на вирішення цих проблем:

Мелатонін - речовина, яка виробляється шишкоподібною залозою, що знаходиться в мозку. Діяльність цього відділу мозку прямо пов'язана з нормальним ритмом зміни дня і ночі, світла і пітьми. Мелатонін виробляється шишкоподібною залозою в темний час доби. Мелатонін ефективний при лікуванні стану, відомого як синдром відстроченої фази сну. Він також ефективний у налагодженні розстроєних ритмів життєдіяльності внаслідок швидких перельотів на літаках на великі відстані відразу через кілька годинних поясів. Якщо чергування темного і світлого періоду доби іде нормально, мелатонін утвориться в достатній кількості. При світлі його синтез тимчасово припиняється. А при штучному збільшенні світлового дня його синтез подавлений. І це супроводжується ростом пухлинних захворювань. Для онкологів не секрет, що в північних регіонах світу рак молочної залози у жінок зустрічається набагато частіше, ніж у середніх широтах, де практично весь рік іде рівноцінна зміна дня і ночі.

Секреція мелатоніну починається лише на третьому місяці після народження дитини. Виділення мелатоніну епіфізом різко збільшується з віком, досягаючи максимуму уже в перші роки життя (не пізніше 5 років), після чого починається поступове його зниження. Зниження це, що продовжується протягом усього життя людини, досить плавне; різке падіння спостерігається лише в період статевого дозрівання підлітка.

Одна з найважливіших функцій мелатоніну - це, можливо, захист проти стресу. Люди, що страждають тривогою, не викликаною конкретною причиною, фобіями, безсонням і депресією, звичайно мають менше мелатоніну, чим потрібно для їхнього організму.

ДД "Здоровий Сон", що містить синтетичний аналог гормону шишкоподібної залози (епіфізу) мелатонін - є біологічним регулятором сну, має здатність організації біологічного ритму організму. Сприяє нормалізації нічного сну (прискорює засипання, знижує число нічних пробуджень, поліпшує самопочуття після ранкового пробудження, сновидіння стають більш яскравими й емоційно насиченими). Добре проникає через гематоенцефалічний бар'єр. Не викликає звикання і залежності.

ДД "Здоровий Сон", зі швейцарською точністю перевстановлює наш внутрішній годинник, що робить її прекрасним засобом для мандрівників і тих, хто працює позмінно. Дозволяє швидко звикнути до нового добового режиму, відновлюючи міцний сон з мінімальним почуттям втоми при пробудженні.

Присутній в составі Гліцин є регулятором обміну речовин, нормалізує і активує процеси захисного гальмування в центральній нервовій системі, зменшує психоемоційну напругу, агресивність, конфліктність, покращує настрій, полегшує засипання і нормалізує сон.

Екстракт шоломниці байкальської допомагає при неврозах, безсонні, підвищеній збудливості. Він впливає на центральну нервову систему, поліпшує сон, розширює кровоносні судини, сприяє зниженню артеріального тиску. Шоломниця за седативним ефектом перевершує пустирник і валеріану, при цьому вона мало токсична. Крім того, екстракт шоломниці володіє загальнозміцнюючою, кардіотонічною, омолоджуючою, антисклеротичною, антиспастичною, снотворною, протиалергічною властивостями.

Магній є життєво важливим елементом, який знаходиться у всіх тканинах організму. Він дуже корисний при підвищених психоемоційних навантаженнях, стресах, перевтомі, порушеннях сну.

Важливу роль у ДД "Здоровий Сон", грає Вітамін В6 - він необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової системи, а основна його роль - це участь в синтезі білку, ферментів, гемоглобіну, простагландинів, обміні серотоніну (нейромедіатор, який діє на всі процеси в мозку і зокрема він необхідний для досягнення важливої рівноваги між відпочинком і активністю мозку), що є джерелом створення мелатоніну - гормону, синтезованого шишкоподібною залозою.








Інструкція - Здоровий сон капсули №50

Бренд

Виробник

ТОВ "Еліт-Фарм"

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
мелатонін - 1,5, гліцин - 50,0, екстракт шоломниці байкальської (Scutellaria baicalensis) - 50,0, магнію лактат - 294,0, вітамін В6 - 1,0;

наповнювачі:
кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Форма випуску

По 50 капсул у картонній упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ГЛІЦИН, МЕЛАТОНИН

Показання

Рекомендується з метою корекції раціону харчування для/при:

- нормалізації біологічних ритмів організму;
- нормалізації сну;
- сезонних розладах сну (зимова депресія);
- полегшення процесів адаптації організму людини при різкій зміні годинних поясів.

Способи застосування

Дорослим по 1-2 капсули за 30 хвилин до сну.

Приймати тільки перед сном.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови

Не рекомендується в періоди вагітності і годівлі груддю, людям віком до 24 років, що підвернені депресії, а також при аутоімунних захворюваннях.

Не приймати більше 2-х капсул протягом 24 годин.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки.


Умови зберігання:
зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004