Захист від застуди суміш ефірних масел 10 мл (35682)

код товару: 35682
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникПКК ДНД ТОВ
Форма випускуФлакон 10 мл в упаковці
Діюча речовинаМАСЛО ЛАВАНДИ, ОЛІЯ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА, ОЛІЯ БЕРГАМОТА
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Композиція ефірних олій Захист від застуди - це суміш натуральних ефірних олій чайного дерева, лаванди, бергамоту, кориці, чебрецю. Аромакомпозіція складається з натуральних ефірних олій і тому має м'яку ефективну дію на організм.

Численні активні компоненти ефірних олій сприяють стійкості організму до простудних і вірусних захворювань, мають потужний антибактеріальний і противірусний ефект, зміцнюють імунітет, полегшують загальний стан під час хвороби.

Композиція сприяє стійкості організму до простудних і вірусних захворювань, володіє потужним антибактеріальним і противірусним ефектом, покращує імунітет.

Розроблено та схвалено Київським медичним університетом Української Асоціації Народної Медицини, з урахуванням різних потреб людини.

Інструкція - Захист від застуди суміш ефірних масел 10 мл

Виробник

ПКК ДНД ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Натуральні ефірні олії чайного дерева, лаванди, бергамота, кориці, чебрецю.

Форма випуску

Флакон 10 мл в упаковці

Лікарська форма

Масло ефірне

Діюча речовина

МАСЛО ЛАВАНДИ, ОЛІЯ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА, ОЛІЯ БЕРГАМОТА

Показання

Ароматерапія. Тільки для зовнішнього застосування.

Способи застосування

Ароматизація приміщень:
5-6 крапель композиції додати в аромалампу з водою і запалити свічку. Тривалість процедури 20-30 хвилин. Використовувати за годину до сну.

Збагачення масел для масажу:
4-5 крапель композиції змішати з 1-2 столовими ложками рослинної олії (мигдалевої, оливкової або будь-якої іншої) або масажного крему. Використовувати під час масажу.

Ароматизація ванн:
5-7 крапель композиції розчинити в 1 столовій ложці морської солі або молока і додати в наповнену ванну (37-38 ° С). Тривалість процедури 10-20 хвилин.

Перед застосуванням важливо перевірити індивідуальну чутливість організму до ефірних олій.
Як це зробити:
1. Запах. Якщо при вдиханні Вам подобається запах ефірної олії, і він не викликає дихального дискомфорту, супроводжуючого кашлем, задишкою, запамороченням, то даний продукт можна застосовувати при ароматизації приміщень, в сауні та ін.
2. Чутливість шкіри. Розчиніть 1 краплю ефірної олії в 1 чайній ложці рослинної олії і нанесіть суміш на шкіру зап'ястя або ліктьового згину. Якщо через 15-40 хвилин на шкірі не з'явилися почервоніння і свербіж, то цю олію можна використовувати для зовнішнього застосування.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004