Виробник | Виво-Актив ООО |
Форма | Закваска |
Форма випуску | Пакет 0,5 г №4 |
«Імуно Йогурт VIVO», крім звичайних бактерій, необхідних для приготування йогурту, містить ряд інших, пробіотичних бактерій. Позитивна дія і ефективний вплив цих бактерій на імунітет добре вивчено і доведено клінічно. До цих бактерій відносяться такі штами: Bifidobacterium lactis Bi-07TM; Bifidobacterium lactis Bl-04TM; Lactobacillus acidophilus NCFM®.
Було клінічно доведено, що регулярне вживання цих видів бактерій, здатне знизити ризик виникнення застуди, ГРВІ, кашлю, нежиті і т.д. на: - 46% серед дітей у віці від 3 до 5 років; -27% серед дорослого населення. Детальніше про дослідження читайте тут… Готовий йогурт має густу консистенцією і приємний, м'який кисломолочним смаком.
Це натуральний продукт без шкідливих домішок, барвників, згущувачів, тощо. Тільки живі та корисні бактерії і молоко. А якщо ви хочете зробити йогурт ще смачніше, додайте в готовий продукт фрукти, ягоди, горіхи, мед або гранолу.
Bifidobacterium lactis (2 штами),
Lactobacillus acidophilus (2 штами),
Lactobacillus casei,
Lactobacillus paracasei,
Lactobacillus bulgaricus,
Streptococcus thermophilus,
Bifidobacterium infantis
Кількості бактерій у пакетику вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски)
Йогурт
Закваска «Імуно Йогурт VIVO» призначена для домашнього приготування йогурту, регулярне вживання якого сприяє зміцненню імунітету і зниження ризику виникнення простудних захворювань, ГРВІ, тощо.
Приготувати Імуно йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.
У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Імуно йогурт готовий!
У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8 °С) - 12 місяців.
Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні
Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.