Вітаміни NOW Омега DHA для дітей з фруктовим смаком капсули №30 (74220)

код товару: 74220
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникNOW INTERNATIONAL
Форма випускуПо 30 капсул в упаковці
Діюча речовинаОМЕГА- 3 КИСЛОТИ
Оновлено:
12.09.2022
Перевірено

Опис

Добавка для дітей " NOW Supplements: Докозагексаїнова кислота (100 мг)» випускається у формі жувальних капсул-рибок з фруктовим смаком. Ця добавка містить 100 мг докозагексаїнової кислоти на 1 дозу і підтримує здоров'я головного мозку.


Тригліцеридна форма риб'ячого жиру Омега - 3 і вітамін D-3: 330/220 докозагексаїнової кислоти на одну дозу. Даний натуральний концентрат риб'ячого жиру виробляється у відповідності зі строгими стандартами контролю якості. Добавка перевірена на відсутність потенційно шкідливих рівнів забруднювачів, таких як ПХБ, діоксини, ртуть та інші важкі метали.


Продукт (містить желатин), відповідає вимогам кето-дієт, не містить ГМО, клейковини (глютену) і молочних продуктів. Не містить цукру і штучних добавок.


Натуральний концентрат риб'ячого жиру виготовляється відповідно до суворих стандартів контролю якості. Засіб перевірено на відсутність потенційно шкідливих рівнів забруднювачів, таких як ПХБ, діоксини, ртуть та інші важкі метали.

Гарантована якість відповідно до правил виробництва і контролю якості лікарських засобів: рівень а сертифікації "Natural Products Association" відповідно до правил виробництва і контролю якості лікарських засобів означає, що кожен аспект процесу виробництва добавок під нашою торговою маркою був досліджений, включаючи наші лабораторні методи і методику тестування (на стабільність, активність компонентів і рецептуру добавки).

 

Інструкція - Вітаміни NOW Омега DHA для дітей з фруктовим смаком капсули №30

Виробник

NOW INTERNATIONAL

Країна походження

США

Склад

Діючі речовини:
концентрат натурального риб'ячого жиру - 1 100 мг, ЕПК ( ейкозапентаєнова кислота) - 48 мг, ДГК (докозагексаєнова кислота) - 200 мг.

Допоміжні речовини:
бичачий желатин (без BSE), гліцерин, вода, натуральний ароматизатор зі смаком фруктового пуншу, ксилітол, целюлоза] і змішані токофероли.

Містить рибу (тунець). Змішані токофероли з сої.

Форма випуску

По 30 капсул в упаковці

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ОМЕГА- 3 КИСЛОТИ

Показання

Підтримує мозкову діяльність.
Допомагає засвоєнню кальцію і фосфору.
Благотворно впливає на травну і нервову систему.

Способи застосування

Кількість (порція) дієтичної добавки, рекомендується для щоденного споживання: дітям від 1 до 3 років по 1 жувальній м'якій капсулі в день під час їжі, дітям від 4 років або дорослим по 2 жувальні м'які капсули на добу під час їжі.

Максимальна добова доза 4 жувальні м'які капсули на добу під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Особливі умови зберігання

Після розкриття упаковки зберігати в сухому, прохолодному, недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004