Вітамак Таблетки №30 (83128)

код товару: 83128
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникМаклеодс Фармасьютикалс Лимитед
ФормаТаблетки
Форма випускуПо 10 таблеток у стрипі; по 3 або 6 стрипів у картонній коробці.
Діюча речовинаАСКОРБІНОВА КИСЛОТА
Оновлено:
01.02.2023
Перевірено

Опис

Вітамін С забезпечує підвищену потребу організму у вітаміні С у період гострих респіраторних та інфекційних захворюваннях; у період реконвалесценції після захворювань.

Кверцетин - флавоноїд, це важлива протизапальна речовина, яка має антиоксидантну дію. Флавоноїд здатний зупиняти дію шкідливих часток в організмі, відомих як вільні радикали, які негативно впливають на роботу клітин, а саме - пошкоджують клітинні мембрани, змінюють ДНК, прискорюють мутацію клітин і призводять до смерті здорових клітин.

Вітамін D3 регулює обмін кальцію і фосфору в організмі, бере участь у формуванні кісткового скелета, сприяє збереженню структури кісток, підвищує абсорбцію кальцію та солей фосфорної кислоти в кишечнику, а також регулює процес їх виведення.

Цинк є одним з життєво важливих мікроелементів для правильного функціонування імунної системи. Бере участь у метаболізмі жирних кислот, позитивно впливаючи на стан гормонального здоров'я. Сильний антиоксидант, захищає організм від руйнівної дії вільних радикалів. Цинк сприяє зміцненню здоров'я чоловічої репродуктивної системи, благодійно впливає на передміхурову залозу. Необхідний для збереження здоров'я шкіри.

Інструкція - Вітамак Таблетки №30

Виробник

Маклеодс Фармасьютикалс Лимитед

Країна походження

Індія

Склад

Кожна таблетка містить:

Аскорбінова кислота (вітамін С) -100,0 mg (мг), аскорбат натрію - 450,0 mg (мг) (еквівалент аскорбінової кислоти - 400,0 mg (мг)), вітамін D3 (холекальциферол) - 400 IU (МО), кверцетин - 250,0 mg (мг), оксид цинку (еквівалентно елементарному цинку) - 10,0 mg (мг).

Допоміжні речовини: маніт, барвник захід сонця жовтий FCF Lake, гіпромелоза, ізопропіловий спирт, дихлорметан, кросповідон, бутилгідрокситолуен, оксид цинку, макрогол 6000, полоксамер (188), кремнію діоксид колоїдний безводний, стеаринова кислота 70.

Поживна цінність дієтичної добавки:
Інформація щодо поживної цінності
На 100 g (г) дієтичної
добавки
Енергетична цінність
338 kcal (ккал)
Вуглеводи
78 g (г)
Жири
1.2 g (г)
Білки
3.8 g (г)

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Форма випуску

По 10 таблеток у стрипі; по 3 або 6 стрипів у картонній коробці.

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

АСКОРБІНОВА КИСЛОТА

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело кверцетину, цинку, вітаміну С та вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету при сезонних респіраторних захворюваннях. Має антиоксидантні властивості.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу дієтичної добавки, дітям до 18-ти років, вагітним жінкам та жінкам у період годування груддю.

Способи застосування

Дорослим по 1 таблетці на добу або за призначенням лікаря. Термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Побічні дії

Нудота, блювота, сухість у роті, головний біль, підвищена збудливість центральної нервової системи, безсоння.

Особливі умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °C, в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004