Вітаджен N29 VITAGEN WEIGHT LOSS+METABOLISM капсули №60 (78113)

код товару: 78113
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендVITAGEN
ВиробникBiodeal Pharmaceuticals Private Limited
Форма випускуПо 60 капсул в упаковці.
Діюча речовинаЙОД, L-ТІРОЗИН, 7-КЕТО-ДЕГІДРОЕПІАНДРОСТЕРОН
Оновлено:
30.11.2023
Перевірено

Опис

Комплекс VITAGEN №29 Метаблізм Плюс розроблений для поліпшення обміну речовин в організмі.

Збалансований склад комплексу сприяє зниженню надлишкової ваги і дозволяє уникнути синдрому «рикошету» (швидкого повторного набору ваги).


Комплекс VITAGEN №29 МЕТАБОЛІЗМ ПЛЮС містить ряд компонентів, які оптимізують метаболізм (обмін речовин) і сприяють зниженню надлишкової ваги:

- 7-кето-дегідроепіандростерон (7-oxo-DHEA) - природний метаболіт організму людини, який «спалює» жирову тканину, перетворюючи її в енергію і сприяючи збереженню м'язової тканини.
- L-тирозин - незамінна амінокислота, яка в організмі перетворюється в дофамін і інші вкрай важливі для організму молекули. Дофамін сприяє зниженню апетиту, поліпшення самоконтролю і мотивації (в тому числі, при досягненні поставлених цілей), підвищує витривалість і стресостійкість організму.
- Йод (у вигляді калію йодиду) - необхідний для підтримки здоров'я щитоподібної залози - важливого центру регуляції обміну речовин і маси тіла.
- Інозитол і холін - потужні ліпотропні фактори, що захищають внутрішні органи від ушкодження жиром (жирової дистрофії), попереджають розвиток атеросклерозу, цукрового діабету та інших порушень, пов'язаних з надмірною вагою.
- Мідь і марганець - мікроелементи, активатори ферментів спалювання жиру і енергопродукції. Підтримують здоров'я опорно-рухового апарату (м'язів, кісток, сухожиль), еластичність і молодість шкіри.
- Екстракт спаржі аптечної - компонент, який виводить токсини і запобігає утворенню набряків при підвищеному споживанні рідини.

Особливості комплексу VITAGEN №29 :

1. Унікальний комплекс, який має науково обґрунтований склад;
2. Містить виключно активні форми нутрієнтів, що забезпечує найбільш швидкий і ефективний вплив на здоров'я;
3. «Спалюючи» жирову тканину, VITAGEN №29 МЕТАБОЛІЗМ ПЛЮС допомагає зберегти м'язову масу, що попереджає повторні набори ваги в майбутньому (ефект «рикошету», ефект «йо-йо»);
4. Для осіб, які займаються силовими навантаженнями (бодібілдери, культуристи), комплекс буде сприяти набору м'язової маси і досягненню підтягнутого рельєфу тіла.

Інструкція - Вітаджен N29 VITAGEN WEIGHT LOSS+METABOLISM капсули №60

Бренд

Виробник

Biodeal Pharmaceuticals Private Limited

Країна походження

Індія

Склад

7-кето-дегідроепіандростерон (7-кето-ДГЕА) 100 мг; L-тирозин 100 мг; Йод (калію йодид) 100 мкг; Холін (холіну бітартрат) (Asparagus officinalis) 50 мг; Інозитол 50 мг; Мідь (міді бісгліцинат) 500 мкг; Марганець (марганцю бісгліцинат) 5 мг; Екстракт спаржі аптечної (Asparagus officinalis) 100 мг.

Форма випуску

По 60 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули рослинного походження

Діюча речовина

ЙОД, L-ТІРОЗИН, 7-КЕТО-ДЕГІДРОЕПІАНДРОСТЕРОН

Показання

Корекція надлишкової маси тіла
Нормалізація обміну речовин
Поліпшення показників при тренуваннях

Способи застосування

По 1 капсулі 1 раз на добу під час їди або після прийому їжі

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004