Віта-ПОС мазь очна туба 5г (76058)

код товару: 76058
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникСОНА-ФАРМЕКСІМ ТОВ
Форма випускуТуба 5 г.
Діюча речовинаРЕТИНОЛ ПАЛЬМІТАТ
Оновлено:
19.01.2024
Перевірено

Опис

ВітА-ПОС® ? це особливо м'яка і однорідна очна мазь, яка рівномірно розподіляється по поверхні ока. Вітамін А ? це природний компонент слізної плівки, який обумовлює добру переносимість очної мазі і сприяє належному перемішуванню мазі з наявними сльозами. Таким чином мазь сприяє зникненню відчуття печіння, сухості або втоми очей. Очні повіки легко закривають поверхню рогівки і кон'юнктиви.

Коли слід застосовувати ВітА-ПОС®?

Кондиціоноване повітря, наприклад в автомобілях і літаках, вітер, холод, сильне сонячне випромінення, забруднене повітря або сигаретний дим часто викликають сухість або свербіж очей з відчуттям стороннього тіла в оці.

Напруження зору, наприклад при тривалій роботі перед екраном монітора, переглядi телевізійних програм або при керуванні автомобілем в нічний час, також можуть спричи- нити ці симптоми. Якщо Ви носите контактні лінзи, існує навіть більший ризик погіршення стану очей.

ВітА-ПОС® звільняє від цих симптомів і стає частиною звичайної стійкої плівки на поверхні ока. Оскільки жирна консистенція мазі спричиняє незначне погіршення зору, ВітА-ПОС® бажано наносити перед сном. Можливе відчуття дискомфорту при першому ранковому відкриванні очей можна попередити, застосовуючи ВітА-ПОС®.

Інструкція - Віта-ПОС мазь очна туба 5г

Виробник

СОНА-ФАРМЕКСІМ ТОВ

Країна походження

Німеччина

Склад

стерильна очна мазь, 1 g (г) якої містить 250 МО ретинолу пальмітату (вітаміну A). Мазь також містить рідкий парафін, легку вазелінову олію, ланолін та білий вазелін. Одна туба містить 5 g (г) мазі.

Форма випуску

Туба 5 г.

Лікарська форма

Мазь очна.

Діюча речовина

РЕТИНОЛ ПАЛЬМІТАТ

Показання

ВітА-ПОС® покращує слізну плівку і захищає поверхню очей.

Протипоказання

ВітА-ПОС® не слід застосовувати при гіперчутливості до будь-якого з компонентів мазі. ВітА-ПОС® не слід застосовувати під час носіння контактних лінз.

Способи застосування

Очні мазі слід наносити, уникаючи контакту наконечника туби з оком або шкірою.

ВітА-ПОС® можна застосовувати лише у тому випадку, якщо перед першим використанням на картонній коробці наявна неушкодженa етикетка контролю першого відкривання. Відгвинтіть ковпачок, що закриває наконечник туби.

Злегка нахиліть голову назад і трохи відтягніть нижню повіку пальцем однієї руки
Тримаючи іншою рукою тубу у вертикальному положенні над оком і злегка натискаючи на неї, видавіть одну смужку очної мазі в щілину між оком і повікою.
Обережно заплющте око і потім поморгайте.
Щільно закрийте тубу ковпачком. Для запобігання контамінації мазі не торкайтеся наконечником туби очей або шкіри.

Як часто і як довго Ви можете застосовувати ВітА-ПОС®?

Частота нанесення залежить від Ваших особистих скарг і звичок. ВітА-ПОС® можна застосовувати на додаток до зволожуючих очних крапель. 3азвичай мазь наносять один раз на день перед сном. Якщо Ви хочете наносити ВітА-ПОС® частіше, зверніться за порадою до лікаря.

Тривалість лікування не обмежена.

Особливі умови

Якщо Ви застосовуєте ВітА-ПОС® протягом дня, у Вас на деякий час може погіршитися зір через жирну консистенцію мазі. Після цього Вам не слід керувати автомобілем, працювати зі складними механізмами або виконувати роботи, які вимагають балансування.

ВітА-ПОС® не можна застосовувати під час носіння контактних лінз.

ВітА-ПОС® не слід застосовувати одночасно з іншими офтальмологічними засобами. У таких випадках ВітА-ПОС® слід наносити приблизно через 30 хвилин після застосу- вання такого лікарського засобу.

Будь ласка, видавлюйте очну мазь легким натисканням на тубу, не зминаючи та не скру- чуючи її.

На підставі наявних даних, діти, вагітні жінки та жінки, що годують груддю, також можуть застосовувати ВітА-ПОС®. Одну тубу з ВітА-ПОС® може використовувати лише одна особа.

У дуже рідкісних випадках повідомлялося про розвиток реакцій гіперчутливості, таких як почервоніння, відчуття печіння і свербежу очей та надмірна сльозотеча, які зникали одразу ж після припинення застосування мазі ВітА-ПОС®.

Особливі умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 °C.

При належному поводженні ВітА-ПОС® можна застосовувати впродовж до 6 місяців після першого відкривання туби.

Не застосовуйте ВітА-ПОС® після завершення терміну придатності.

Зберігайте ВітА-ПОС® у місцях, недоступних для дітей.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004