Виноградна кісточка антиоксидантний захист таблетки №90 (60036)

код товару: 60036
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендDanikafarm
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
Форма випуску90 таблеток по 0,4 г
Діюча речовинаВИНОГРАДНА КІСТОЧКА
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Виноградна кісточка (Vitis vinifera) самий потужний антиоксидант, в пикногеноле, по активності він перевищує у 20 разів вітамін E, і в 50 разів сильніше вітаміну С.

Пікногенол виноградної кісточки нейтралізує вільні радикали, запобігаючи окислення холестерину і його осадження на стінках судин. Він не тільки очищає судини, але і поступово відновлює їх початкове розтин. При впливі на старіючу шкіру відновлює еластичність колагену, покращує мозковий кровотік, зір, попереджає розвиток катаракти.

Про цілющу користь виноградних кісточок, які представляють природне джерело незамінних для життєдіяльності організму речовин, вчені знають давно.

Хімічний склад кісточок добре вивчений і представляє інтерес для медицини, як засіб з високим антиоксидантним потенціалом, з терапевтичною дозою вітамінів Е, К, С, В1, В2, В5, В6, В9, РР, холіну і оптимальним складом мінеральних речовин - Са, K, Mn, Na, Mn, Р, Fe, Mg, Cu, F, Zn, Se.

Крім цих сполук, лікувальну цінність представляють пектини, лігніни, проантоціаніди, пікногенол, а також ресвератрол.

Ресвератрол ставитися до фитоалексинам, захисним речовинам, що виробляються в рослинах у відповідь на пошкодження. Наукові дослідження переконливо свідчать про протизапальну, протипухлинну дії ресвератрола. Доведено, що ресвератрол активізує процеси апоптозу ракової клітини, пригнічуючи їх ріст і ділення, підвищує ефективність хіміотерапії, послаблює тяжкість побічних явищ.

Виноградні кісточки володіють унікальною композицією жирних кислот, з високим ступенем концентрації лінолевої кислоти, що бере активну участь у зниженні рівня холестерину.

Кісточки надають захисну дію відносно ендотелію судин, мають венотонічну ефектом, блокують ензімопатіческую деградацію колагену і еластину, збільшують периферичну капілярну стійкість в осіб з підвищеною ламкістю судин, зменшують проникність капілярів. Крім того, запобігають крововиливи, тому показані при варикозному розширенні вен.

Присутність в кісточках поліфенолів, сприяють поліпшенню процесів синтезу білка колагену, росту волосся, а також надають благотворний вплив на функціонування сальних залоз. Рослинні пігменти, що містяться в кісточці, тонізують, підсилюють основний обмін, стимулює грануляцію та епітелізацію уражених тканин.

Інструкція - Виноградна кісточка антиоксидантний захист таблетки №90

Бренд

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

виноградна кісточка

Форма випуску

90 таблеток по 0,4 г

Лікарська форма

Таблетки.

Діюча речовина

ВИНОГРАДНА КІСТОЧКА

Показання

Рекомендується як джерело антиоксидантів, в тому числі пікногенола, проантоцианідів, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:

- імунодефіцитні стани на тлі стресів, втоми, при підвищених фізичних і розумових навантаженнях;
- синдром хронічної втоми, астенічні стани, стресові перевантаження;
- анемія;
- судинні порушення і серцево-судинні патології (ІХС, атеросклероз, передінсультний і передінфарктний стани, варикозне розширення вен);
- порушення обміну речовин (ожиріння, цукровий діабет, сечокам'яна хвороба, подагра);
- атонія кишечника, запори;
- алкогольна залежність;
- передчасне старіння;
- похилий вік.

Способи застосування

По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.

При необхідності повторити.

Особливі умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячного світла приміщенні при температурі не більше +25С і відносній вологості не більше 75%.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін зберігання: 24 місяці з дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004