Віагрохілс сироп 200мл (14197)

код товару: 14197
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФарм.М.Форті ТОВ
Форма випускуСироп 200 мл у флаконі
Діюча речовинаЖЕНЬШЕНЬ, МУКУНА ПЕКУЧА, ХЛОРОФІТУМ БОРІВІЛІАНУМ
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Женьшень індійський (Withania somnifera)

Адаптоген і антистресовий засіб. Фітостероли, складові лікарської рослини, стимулюють секрецію соку простати, підвищують рівень тестостерону та синтез оксиду азоту. Ашваганда чинить позитивний вплив на стрес індуковану еректильну дисфункцію, покращує фертильність сперми.

Хлорофітум боривіліанум (Chlorophytum borivilianum)

Один з найвідоміших аюрведичних засобів, який застосовують для підвищення лібідо і потенції у чоловіків. Активні компоненти рослини (стероїдні сапоніни) здатні покращувати секрецію тестостерону, стимулювати статеву функцію, підвищувати сексуальну активність.

Мукуна пекуча (Mucuna pruriens)

Потужний афродизіак, усуває сперматорею, підвищує потенцію. Підсилюючи природну секрецію тестостерону і гормону росту, Мукуна пекуча сприяє прискоренню м'язового зростання та руйнуванню зайвих жирових відкладень.

Тиноспора серцевидна (Tinospora cordifolia)

Рослина має унікальний склад біологічно активних речовин. В першу чергу, алкалоїд берберин, він знижує артеріальний тиск, послаблює серцеву діяльність. Пальматин сприятливо впливає на центральну нервову систему, знімає головний біль, мігрені, поганий настрій і відчуття пригніченості. Алкалоїд магнофлорин проявляє гіпотензивну, діуретичну дію. Тиноспора багата також на холін, який активує роботу мозку.

Якірці сланкі (Tribulus terrestris)

Механізм дії зумовлений наявністю стероїдного сапоніну- протодіосцину. Він метаболізується в організмі до дегідро-епіандростерону (ДГЕА), який сприятливо впливає на проникність клітинної мембрани, еректильну функцію, метаболізм холестерину та імунітет. Якірці сланкі виявляють тонізуючу дію, поліпшують лібідо, стимулюють сперматогенез (збільшуючи кількість сперматозоїдів та їх рухливість), підвищують рівень тестостерону.

Пуерарія бугриста (Pueraria tuberosa)

Є потужним природним афродизіаком, полегшує стрес, підвищує силу, витривалість, пам'ять та імунітет.

Бітум ( Мумійо)

Цей природний продукт вважається джерелом макро- та мікро-елементів, які впливають на вуглеводний, білковий, жировий обмін, окислювально-відновні реакції, процеси росту і розмноження, кровотворення; посилюють імунний захист.

Інструкція - Віагрохілс сироп 200мл

Виробник

Фарм.М.Форті ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

15 мл(ml) сиропу містить: основні речовини: Ашваганда (індійський женьшень) 300 мг, Хлорофітум боривіліанум 37,5 мг, Мукуна пекуча 675 мг, Бітум 150 мг, Тиноспора серцевидна 600 мг, Якірці сланкі 150 мг, Пуерарія бугриста 300 мг;

допоміжні речовини: вода очищена, колір (Narma T Brown), сукралоза, лимонна кислота- підтримання рівня кислотності, ксантанова камедь, аромат-смак (кардамон), бензоат натрію.

Форма випуску

Сироп 200 мл у флаконі

Лікарська форма

Сироп

Діюча речовина

ЖЕНЬШЕНЬ, МУКУНА ПЕКУЧА, ХЛОРОФІТУМ БОРІВІЛІАНУМ

Показання

Низький рівень лібідо, знижена ерекція у чоловіків, низький рівень тестостерону.

Способи застосування

Дорослим по 15 мл двічі на день: перед сніданком та перед вечерею.

Особливі умови

Не рекомендовано вживати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Особливі умови зберігання

При температурі не вище 25 ?C в оригінальній упаковці виробника у недоступному для дітей місці.

Після відкриття флакон зберігати у холодильнику при температурі 2-8 ?C.

Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004