Венода капсули 290 мг №60 (12713)

код товару: 12713
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНовалік-Фарм ТОВ
Форма випускуКапсули з масою вмісту 290 мг № 60
Оновлено:
25.04.2023
Перевірено

Опис

Рекомендовано як додаткове джерело венотропних біологічно активних речовин - діосміну, геспередіну та есцину. Функціональні властивості препарату «Венода» обумовлені оптимальним поєднанням трьох рослинних екстрактів,

які доповнюють і значно підсилюють дію один одного, що обумовлює комплексний - венотонізуючий, ангіопротекторний, протинабряковий і знеболювальний ефект при захворюваннях судин.

Екстракт насіння кінського каштану містить природні венотропні речовини: трітерпенсапоніни під загальною назвою есцин (20%), біофлавоноїди, рутин, каротиноїди, вітаміни К, Р, групи В, полісахариди.

Есцин має виражену протизапальну, протинабрякову і капіляропротекторну дію, підвищує тонус і зменшує ламкість капілярів, нормалізує стан судинної стінки, полегшує рух крові по судинах, покращує циркуляцію лімфи і венозний відтік.

Підсилює активність проти згортання крові, зменшує ексудацію, запальні процеси і набряки, в тому числі післяопераційні та травматичні, а також сприяє попередженню розвитку гематом (синців).

Унаслідок цього, Есцин більш швидко (у порівнянні з біофлавоноїдами) усуває відчуття тяжкості в нижніх кінцівках.

Діосмін і Геспередин є біофлавоноїдами рослинного походження. Діосмін, який міститься в екстракті плодів помаранця, підвищує тонус венозних і лімфатичних судин, зменшує венозний і лімфатичний застій,

зміцнює стінки капілярів і зменшує їх проникність, має протизапальні, антиагрегантні та протинабрякові властивості, покращує мікроциркуляцію та трофіку тканин.

Гесперидин також підвищує тонус судин, сприяє зміцненню стінок судин і зменшує їх проникність, має антиоксидантні, протизапальні, спазмолітичні та ранозагоювальні властивості, покращує реологічні властивості крові,

периферичний кровообіг і лимфоотток. Фізіологічна дія Діосміну та Гесперидину виявляється поступово, але характеризується значною тривалістю.

Інструкція - Венода капсули 290 мг №60

Виробник

Новалік-Фарм ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула містить:

активні інгредієнти: екстракт насіння кінського каштану - 100 мг (есцину - 20 мг); екстракт плодів помаранця - 150 мг (діосміна - 135 мг); геспередин - 30 мг;

допоміжні речовини: аеросил, магнію стеарат, лактоза, мікрокристалічна целюлоза.

Харчова (поживна) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки - 5 г, вуглеводи - 1.2 г, жири - 0 г, 24.8 ккал (103.8 кДж).

Лікарська форма

Капсули

Форма випуску

Капсули з масою вмісту 290 мг № 60

Показання

Добавка дієтична до раціону харчування.

Натуральний комплексний венотонік для нормалізації функціонального стану судин, попередження та зменшення венозної недостатності різного походження.

Має венотонізуючу, ангіопротекторну, протинабрякову, антиагрегантну і знеболювальну дію.

Протипоказання

Індивідуальна несприйнятливість компонентів, вагітність та період лактації.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Способи застосування

Приймати дорослим по 1 капсулі 2-3 рази на добу під час їжі, запиваючи водою. Курс вживання - 2 місяці, за необхідності можна повторити кілька разів на рік. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Рекомендації щодо застосування:

Рекомендовано як дієтичну добавку до раціону харчування при варикозному розширенні вен, гострому і хронічному тромбофлебіті та посттромбофлебітичному синдромі для попередження та зменшення набряків, болю,

судом і відчуття важкості в нижніх кінцівках, а також для попередження та зменшення проявів гострого та хронічного геморою.


Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Особливі умови

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4 °C до 25 °C у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Дата виготовлення: Вказана на упаковці.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004