Венатура Вітамін D3 та К2 (Менахінон 7) краплі 20мл (98442)

код товару: 98442
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникВефа Ілач Санаї Ве Тіджарет Лімітед Шікерті
ФормаКраплі
Форма випуску20 мл (ml) (500 крапель), у темному флаконі, в картонній упаковці.
Діюча речовинаВІТАМІН D3
Оновлено:
29.09.2022
Перевірено

Опис

Загальні характеристики та функціональна дія: Венатура Вітамін D3 і Менахінон 7 унікальний комплекс натуральних вітамінів. Вітамін D3 (холекальциферол) у поєднанні з Менахінон 7 (Вітаміном К2) позитивно впливає на мінералізацію кісткової тканини і функції скелетної системи, що сприяє забезпеченню міцності кісток і зубів.
Вітамін D3 бере участь в регуляції фосфорно-кальцієвого обміну: сприяє засвоєнню кальцію, в кишечнику, підтримує необхідний рівень кальцію та фосфору в крові, активізує кістковий метаболізм. Вітамін D3 регулює мінеральний обмін, сприяє відкладенню кальцію в кістковій тканині і дентині забезпечуючи мінералізацію кісток та зубів, таким чином знижує ризик розвитку остеомаляції (розм'якшенню) кісток, остеопорозу (втрати кісткової маси) (1,2), карієсу. Вітамін D3 застосовується при низькому рівні кальцію або фосфору, викликаного певними розладами (такими як гіпопаратиреоз, псевдогіпопаратиреоз, сімейна гіпофос- фатемія). Вітамін D3 сприяє посиленню імунного захисту організму (1), запобігає утворенню ракових клітин, підтримці функції щитовидної залози. Слід зазначити, що Вітамін D3 діє і як вітамін, і як гормон. Бере участь в активації транскрипції РНК і ДНК, в регулюванні частоти серцевих скорочень, кров'яного тиску та процесах згортання крові, необхідний для роботи м'язів.
Менахінон 7 (Вітамін К2 (МК-7)) - це активна форма Вітаміну К2 у формі Менахінон 7, який повністю засвоюється організмом (висока ступень біодоступності), має довгострокову біологічно активну властивість, що дозволяє довший період часу циркулювати в крові (близько 72 годин). За цей час він успішно акумулюється в печінці, доставляється в усі органи і тканини людського тіла, в тому числі в кісткові структури і кровоносні судини. Вітамін К2 (Менахінон 7) - жиророзчинний вітамін, який синтезується в кишечнику людини. Вітамін К2 (Менахінон 7) відіграє ключову роль у забезпеченні правильного метаболізму кальцію, відповідальний за транспортування кальцію з крові в кісткову тканину запобігаючи накопиченню кальцію в м'яких тканинах організму направляючи кальцій до кісткової тканини, в процесі мінералізації кісток, і таким чином забезпечує еластичність кровоносних судин. Вітамін К2 (Менахінон 7) забезпечує взаємодію Кальцію та Вітаміну D3, що дозволяє підтримувати здорові і міцні кістки, а також збільшити їх стійкість до переломів. Вітамін К2 (Менахінон 7) регулює активність остеокластів, бере участь в синтезі білка остеокальцин, запобігаючи вимиванню кальцію з кісткових тканин, покращуючи його засвоюваність, відіграє найважливішу роль в процесі побудови кісток і хрящової тканини суглобів. Активізуючи остеокальцин, Вітамін К2 збільшує міцність кісткової тканини і знижує можливість переломів. Саме тому препарати кальцію рекомендують приймати разом з вітамінами K2 і D3 для забезпечення більшої ефективності. Вітамін К2 (Менахінон 7) активізує білок MGP (Matrix Gla Protein), який є фізіологічним інгібітором кальцифікації ектопічної тканини, отже сприяє виведенню шкідливого кристалічного кальцію з судин, що осідає на їх стінках, таким чином сприяє очищенню судин, запобігає розвитку стенозу. На відміну від інших форм Вітаміну K, Вітамін K2 (Менахінон 7 / МК-7) не впливає на згортання крові і не викликає утворення тромбів. Вітамін К2 (Менахінон 7) допомагає контролювати рівень глюкози, ефективно знімає запалення, запобігає кальцифікації тканин, отже дозволяючи зберегти еластичність і пружність шкіри, сповільнити темпи появи зморшок і птозу, нормалізує роботу шлунку та кишечника, сприяє поліпшенню всмоктуваності корисних речовин, що надходять з їжею, підвищує загальну витривалість організму.

Інструкція - Венатура Вітамін D3 та К2 (Менахінон 7) краплі 20мл

Виробник

Вефа Ілач Санаї Ве Тіджарет Лімітед Шікерті

Країна походження

Туреччина

Склад

В кожній краплі міститься: 1 000 МО (IU) Вітаміну D3 (холекальциферол 25 мкг (mcg)); Менахінон 7 (Вітамін К2 (МК-7)) (Суміш оливкової олії та Менахінон 7) 20 мкг (mcg). Інші компоненти: оливкова олія, змішаний токоферол. Без ГМО. Поживна (харчова) та енергетична (калорійність) цінність на 100 г (g) продукту: білки - не виявлено (<0,1) г(д), жири - 99,97 г(д), вуглеводи - не виявлено (<0,1) г(д), 3 699 кДж(кІ)/ 900 ккал(ксаі) (0,1 мг (mg) відповідає 3 краплям).

Форма випуску

20 мл (ml) (500 крапель), у темному флаконі, в картонній упаковці.

Лікарська форма

Краплі

Діюча речовина

ВІТАМІН D3

Показання

Венатура Вітамін D3 і Менахінон 7 забезпечує засвоєння кальцію в організмі та його транспортування до кісткової тканини, необхідний для функціонування м'язів, кальцифікації кісток (сприяє їх формуванню і відновленню). Комплексна дія Венатура Вітамін D3 і Менахінон 7 запобігає осіданню надлишку кальцію і його накопиченню в судинній стінці, отже забезпечує транспорт кальцію до кісток, таким чином допомагає запобігати розвитку остеопорозу. Рекомендації до споживання: може бути рекомендований лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело комплексу біологічно активних речовин з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини. Рекомендовано при наявності наступних станів, пов'язаних з дефіцитом Вітамінів D3 та К2:
• дефіцит вітамінів D3 і K2;
• порушення засвоєння кальцію та фосфору;
• сприяє мінералізації кісткової тканини;
• запобігає розм'якшенню кісток та постменопаузальної втрати кісткової маси у літніх людей;
• ослаблення кісткової тканини в результаті порушення обміну кальцію, втрати кісткової маси;
• часті переломи кісток (у тому числі у людей похилого віку);
• судоми, викликані порушенням обміну кальцію в організмі;
• потрібний для нормального згортання крові;
• перешкоджає появі ракових клітин в тканинах молочної залози, яєчників, простати, кишечника тощо;
• регулює секрецію інсуліну;
• допомагає при спалюванні жиру у людей з надмірною вагою і ожирінням, особливо при абдомінальному ожирінні;
• сприяє зміцненню та нормальному функціонуванні імунної, нервової, м'язової та серцево-судинної системи.

Протипоказання

Застереження при споживанні: підвищена чутливість до компонентів препарату, гіпервітаміноз D, гіпервітаміноз К, гіперкальціємія та/або гіперкальціурія, гіперфосфатемія.
Не застосовується під час вагітності та у період годування грудьми.
Діти до 18 років.

Способи застосування

По 1 краплі на добу під час прийому їжі або за рекомендацією лікаря. Термін споживання: тривалість прийому залежить від перебігу і тяжкості стану і визначається лікарем індивідуально.

Особливі умови


Не перевищувати рекомендованої добової дози.
Цей продукт не повинен використовуватися як замінник збалансованого харчування.
Не є лікарським засобом.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі не вище 25°С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004