Ванситон W8 body control капсули №60 (79719)

код товару: 79719
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендVANSITON
ВиробникМарина ПП
Форма випускуУпаковка 60 капсул
Діюча речовинаГАРЦИНІЯ КАМБОДЖІЙСЬКА, ЕКСТРАКТ ГУАРАНА
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Жироспалювач «W8 Body control» На основі кофеїну. Синергетична суміш концентрованих інгредієнтів, які націлені на вісцеральний і підшкірний жир для підтримки розпаду жиру. Спалювачі покращують перенесення жиру в мітохондрії, і підвищують використання жиру для енергії та тепла за допомогою термогенеза. У складі 8 компонентів які додадуть вам енергію, концентрацію, силу, і витривалість.

Гарцинія Камбоджійська (Garcinia Cambogia, HCA) - екстракт рослини знижує апетит, це пов'язано з уповільненням засвоєння глюкози, також гарцинія має антиоксидантний і протизапальний ефект.

Гуарана (guarana) "Paulinia cupana Kunth") - основним складовим гуарани є кофеїн, в ній міститься 40-50% кофеїну (такого ж як в каві або чаю). Теобромін і теофілін являються стимулятором центральної нервової системи входять до складу гуарани, ці речовини можуть підвищувати швидкість обміну речовин, знижувати рівень втоми в період схуднення на дефіциті калорій, а також може підвищувати витривалість і фізичну працездатність; також пригнічує апетит.

Кофеїн (caffeine) - потужний стимулятор ЦНС, кофеїн впливає на жирові клітини, щоб зруйнувати та вивільнити жир шляхом збільшення виходу адреналіну. Він також підтримує швидкість метаболізму і сприяє атлетичній ефективності та контролю апетиту. Завдяки кофеїну під час фізичного навантаження м'язи отримують можливість використовувати додаткові жирні кислоти як джерело енергії, що зберігає ваш глікоген.

Холін - знайшов широке застосування в спорті через те, що його ефекти сприяють поліпшенню результатів, а саме впливає на вуглеводний обмін, знижуючи рівень інсуліну в крові, бере участь в синтезі амінокислоти метіоніну. Холін є найважливішим компонентом фосфоліпідів, сприяє мобілізації жирних кислот в печінці.

Екстракт зеленої кави - хлорогенова кислота наявна в зеленій каві це сильний антиоксидант, він сприяє активному виведенню з людського організму вільних радикалів.

Екстракт зеленого чаю - найкраще зелений чай допомагає спалюванню жиру, якщо приймати його з ранку на голодний шлунок або за пів години - годину до тренування. Вважається що зелений чай найкраще сприяє спалюванню жиру при правильній дієті, яка насичена усіма мікронутрієнтами. Дієта в якій міститься достатньо білків тваринного походження, а саме амінокислота метіонін допомагає підвищити засвоєння фенолів зеленого чаю.

Синефрин (екстракт помаранчі) - напевно один з кращих компонентів для боротьби з жиром, синефрин прискорює метаболізм, насичує тіло енергією, підсилює теплопродукцію.

Біоперин (екстракт чорного перцю) - збільшує засвоюваність всіх компонентів, також регулює рівень інсуліну в крові.

Інструкція - Ванситон W8 body control капсули №60

Бренд

Виробник

Марина ПП

Країна походження

Україна

Склад

Склад 1 капсули:

гарцинія камбоджійська - 100 mg (мг)
екстракт гуарана - 100 mg (мг)
кофеїн безводний - 60 mg (мг)
холін (холін тартрат) - 50 mg (мг)
екстракт зеленої кави - 50 mg (мг)
екстракт зеленого чаю - 50 mg (мг)
синефрин - 25 mg (мг)
біоперин 5 mg (мг)

Харчова (поживна) цінність на 100g (г): білки - 3,5 g (г), жири - 0,8 g (г), вуглеводи - 7,9 g (г)

Енергетична цінність (калорійність) в 100 g (г): 69,2 kcal (ккал) / 289,5 kJ (кДж)

Форма випуску

Упаковка 60 капсул

Лікарська форма

Капсули.

Діюча речовина

ГАРЦИНІЯ КАМБОДЖІЙСЬКА, ЕКСТРАКТ ГУАРАНА

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування - джерело біологічно активних речовин, які надають потужний термогенний, енергетичний, ліпотропний ефект; зменшує апетит; сприяє прискоренню обміну речовин шляхом підвищення рівня загальної активності організму, поліпшення розщеплення жирів, підвищення фізичної та розумової працездатності; має тонізувальні властивості. Для людей що контролюють масу тіла.Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність і період лактації, діти до 18 років. Захворювання серцево-судинної системи, гіпертонія, глаукома, епілепсія, порушення сну.

Способи застосування

По 1 капсулі два рази на день (вранці та перед тренуванням за 30 хв) під час їжі.Увага: містить кофеїн. Не об'єднуйте з іншими джерелами кофеїну. Не перевищуйте рекомендованої дози. Не приймайте пізніше 5:00 до сну.Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Особливі умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25°C, захищеному від попадання прямих сонячних променів місці, при відносній вологості повітря не вище 85%.

Термін придатності 36 місяців з дати виробництва.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004