Ванситон реабілітація 500г (100905)

код товару: 100905
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникМарина ПП
Форма випускуПо 500 г у ьанці.
Діюча речовинаМАЛЬТОДЕКСТРИН, ФРУКТОЗА, КОНЦЕНТРАТ СИРОВАТКОВИЙ БІЛКОВИЙ
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Реабілакт суппорт Вансітон - збалансована суміш білків, вуглеводів, вітамінів, макро- і мікроелементів та жирних кислот для ентерального (зондового) та перорального прийому.

Реабілакт призначений для профілактики та корекції недостатнього харчування: до та після операційних втручань, при недостатній масі тіла, підвищених фізичних та розумових навантаженнях, захворюваннях пов'язаних з недостатністю харчування, поганому апетиті.

Може використовуватись в якості єдиного або додаткового джерела харчування, з метою збагачення харчового раціону, у якості напою і як зондове харчування.

Переваги засобу:

- джерело білків, вуглеводів, вітамінів, макро- і мікроелементів та жирних кислот;
- не містить ароматизаторів, барвників, ГМО;
- призначений для профілактики та корекції неповноцінного харчування.

Інструкція - Ванситон реабілітація 500г

Виробник

Марина ПП

Країна походження

Україна

Склад

Мальтодекстрин, концентрат сироваткового білка, фруктоза, рослинні олії з середньоланцюговими тригліцеридами: кокосова олія, олія MCT (з олії пальмових ядер), крохмаль картопляний, лецитин соєвий, інозин, фруктоолігосахариди (ФОС), клітковина вівса, мінеральні речовини: (кальцію карбонат, калію хлорид, натрію хлорид, магній натуральний AquaMarine, бісгліцинат заліза, екстракт ламінарії, цинку цитрат, міді бісгліцинат, селеніт натрію), L-карнітин, вітаміни: (вітамін В4 (холін), вітамін С (аскорбінова кислота), вітамін В3 (ніацин), вітамін В5 (пантотенова кис-та), вітамін Е (DL-?-токоферол ацетат), вітамін В6 (піридоксин), вітамін В2 (рибофлавін), вітамін В1(тіамін), вітамін В9 (фолієва кислота), вітамін А(ретинол), вітамін В7 (біотин), вітамін D3 (холекальциферол), вітамін К1 (філохінон), вітамін В12 (цианокобаламін)), гуарова камідь.

Не містить ароматизаторів та барвників. Без ГМО.

Форма випуску

По 500 г у ьанці.

Лікарська форма

Суміш

Діюча речовина

МАЛЬТОДЕКСТРИН, ФРУКТОЗА, КОНЦЕНТРАТ СИРОВАТКОВИЙ БІЛКОВИЙ

Показання

Для профілактики та корекції недостатнього харчування: до та після операційних втручань, при недостатній масі тіла, підвищених фізичних та розумових навантаженнях, захворюваннях пов'язаних з недостатністю харчування, поганому апетиті

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, діти до 3 років.

Способи застосування

Для приготування однієї порції визначте необхідний об'єм готової суміші згідно з таблицею дозування. Відміряйте необхідний об'єм чистої кип'яченої води кімнатної температури та необхідну кількість суміші згідно з таблицею дозування, використовуючи мірну ложечку або ваги. Додайте суміш у воду і ретельно перемішайте до повного розчинення.

Вживати перорально або вводити через зонд. При годуванні через зонд швидкість та об'єм введення визначається лікарем в залежності від стану людини та переносимості продукту. Продукт може використовуватись як в якості самостійного, так і в якості додаткового джерела харчування.

Таблиця


Особливі умови

Не використовувати для парентерального (внутрішньовенного) харчування. Не слід використовувати при галактоземії.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання та термін придатності:
Зберігати в упаковці виробника, за температури від +5?С до +25 ?С, захищеному від попадання прямих сонячних променів місці, при відносній вологості повітря не вище за 85%.
Щільно закривати кришку після використання. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Готову суміш використати протягом 4 годин при кімнатній температурі. Відкриту упаковку зберігати щільно закритою в прохолодному місці, але не в холодильнику. Використати вміст відкритої упаковки протягом одного місяця.

Строк придатності:
2 роки

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004