Уротилен капсули №20 (Ваше Здоров’я - наше Натхнення) (29307)

код товару: 29307
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендUAMED
ВиробникСанте Натюрель (А.Г.) ЛТЕЕ
Форма випускуВ упаковці 2 блістери по 10 шт
Діюча речовинаКРОПИВА ДВОДОМНА, ПАЛЬМА ПОВЗУЧА, СЛИВА АФРИКАНСЬКА
Оновлено:
16.11.2022
Перевірено

Опис

Уротілен - засіб, що полегшує розлади сечовипускання при хронічному простатиті і доброякісної гіперплазії передміхурової залози I і II стадії.

Уротілен сприяє зменшенню запального процесу і набряку в тканинах передміхурової залози, полегшує прояви таких симптомів, як біль при сечовипусканні, слабка і переривчастий струмінь сечі, часте сечовипускання, особливо в нічний час, неможливість повністю спорожнити сечовий міхур. Уротілен пригнічує процеси росту тканин передміхурової залози і сприяє відновленню її функцій. Уротілен запобігає утворенню каменів у нирках. Уротілен сприяє відновленню репродуктивної функції чоловіка, підтримує потенцію і лібідо.

Пальма карликова містить комплекс біологічно активних речовин, серед яких домінуючими є фітостероли ?-ситостерол і сапонін ?-амирин. ?-ситостерол пригнічує дію ферменту 5-?-редуктази, який перетворює тестостерон в дигідротестостерон (ДГТ). ?-ситостерол перешкоджає зв'язуванню існуючого ДГТ з чутливими до клітинами передміхурової залози і послаблює тим самим його дуже виражений гормональний ефект. На відміну від синтетичних аналогів, ?-ситостерол, як інгібітор 5-?-редуктази, не має вираженого впливу на потенцію і лібідо. ?-амирин надає протизапальну, спазмолітичну, венотонизирующее і капіляроукрепляющее дію. Протизапальну дію фітостеролів сприяє поліпшенню акту сечовипускання, зменшення частоти нічних сечовипускань і залишкового об'єму сечі, зменшення больових відчуттів при сечовипусканні, збільшення струменя сечі.

Слива африканська містить біологічно активні речовини, які перешкоджають надмірному росту клітин сполучної тканини в простаті і сприяють зменшенню процесу гіперплазії передміхурової залози. Активні речовини кори сливи африканської покращують еластичність стінок сечового міхура і зменшують функціональні порушення сечовипускання. Фітостероли, як антагоністи холестерину, перешкоджають утворенню бляшок холестеринів безпосередньо в капілярах передміхурової залози і покращують в ній процеси мікроциркуляції. Активні компоненти сливи африканської сприяють відновленню гормонального балансу і нормалізують роботу репродуктивної системи чоловіків.

Кропива дводомна має сечогінну, протизапальну, протинабрякову і антибактеріальну дію. Помірний сечогінний ефект кропиви дводомної обумовлюється флавоноїдами, дія яких сприяє збільшенню об'єму сечі, максимального її потоку і зменшення залишкового об'єму.

Фітостероли, що містяться в кореневищах кропиви, підсилюють дію активних речовин пальми карликової і сливи африканської.

Верес звичайний і Толокнянка звичайна мають сечогінні, антибактеріальними, антиоксидантні та протизапальні властивості, помірним сечогінним ефектом. Антибактеріальну дію і м'який сечогінний ефект цих рослин обумовлюється арбутином, гидрохиноном і флавоноїдами. Флавоноїди також забезпечують і антиоксидантний ефект.

Кропива глуха містить біологічно активні речовини, які надають їй спазмолитические, протизапальні, антиоксидантні властивості.

Всі компоненти препарату діють синергічно, підсилюють і доповнюють дію один одного.

Інструкція - Уротилен капсули №20 (Ваше Здоров’я - наше Натхнення)

Бренд

Виробник

Санте Натюрель (А.Г.) ЛТЕЕ

Країна походження

Канада

Склад

Кожна капсула містить:

Пальма повзуча (Serenoa repens) (30% стеролов) - 300 мг
Слива африканська (Pygeum africanum) (кора) [екстракт] 30: 1
(25% фітостеролів. Відповідає 72 мг) - 2.4 мг
Кропива дводомна (Urtica dioica) (корінь) - 73 мг
Кропива дводомна (Urtica dioica) (корінь) [екстракт] 5: 1
(Відповідає 75 мг) - 15 мг
Верес (Calluna vulgaris), (квіти) - 10 мг
Яснотка (Lamium album), (квіти) - 10 мг
Мучниця (Arctostaphylos uva-ursi) (лист) [екстракт] 4: 1 (відповідає 24 мг) - 6 мг

Форма випуску

В упаковці 2 блістери по 10 шт

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

КРОПИВА ДВОДОМНА, ПАЛЬМА ПОВЗУЧА, СЛИВА АФРИКАНСЬКА

Показання

Рекомендовано вживати як засіб, сприятливо впливає на стан сечовидільної та чоловічої статевої системи. Може використовуватися в складі комплексної терапії розладів сечовипускання.

Може застосовуватися при:

гострому та хронічному простатиті;
доброякісної гіперплазії передміхурової залози I і II стадії за класифікацією Alken;
неспецифічних запальних процесах сечовивідних шляхів (цистит, нефрит, пієліт, уретрит);
профілактиці каменеутворення в нирках.

Способи застосування

Дорослим по 1-2 капсули в день під час їжі. Мінімальний курс застосування 3 місяці.

Особливі умови

Не є лікарським засобом. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Не рекомендується приймати дітям, вагітним, жінкам-матерям і при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, перевищувати рекомендовану добову дозу.

Дієтичну добавку годі було використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці виробника, в сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 ° C.

Термін придатності
Термін придатності - 36 місяців від дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004