Уроренал сироп 200мл (28484)

код товару: 28484
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ"Красота та здоров`я"
Форма випускуФлакон 200 мл в упаковці.
Оновлено:
01.06.2022
Перевірено

Опис

Уроренал сироп - комбінована спазмолітична дієтична добавка рослинного походження. Виявляє діуретичну, антиоксидантну, антибактеріальну, спазмолітичну, жовчогінну та сечогінну дію. Швидко всмоктується при прийомі всередину, в комплексі заходів сприяє полегшенню печінкової і ниркової колік, посилюючи при цьому кровопостачання спазмованих органів. Володіючи м'якою седативною дією, сприяє виведенню невеликих каменів і піску з жовчовивідних і сечовивідних шляхів, збільшує виділення хлоридів і сечовини.

Уроренал сироп нормалізує тонус м'язів жовчного міхура і сечових шляхів. Компоненти сиропу Уроренал здатні формувати в сечі захисний колоїд, змінюючи її pH в кислу сторону. Екстракт і ефірна олія ялівцю мають бактерицидну, протизапальну, жовчогінну та сечогінну дію. Сприяють виведенню зайвої рідини з організму, зняття набряклості, усунення застою сечі і жовчі, нормалізації кровообігу.

Ялівцевий екстракт багатий виноградним цукром, вітамінами і мінералами (особливо калієм і магнієм), тому при виведенні зайвої рідини з організму не послаблюється, а навпаки, налагоджується водно-сольовий баланс, клітинне дихання і регенерація клітин.

Екстракт моркви має протизапальну і мембраностабілізуючу дію. Екстракт материнки має антимікробну, противірусну, антиоксидантну, антимутагенну, протизапальну та імуномодулюючу активність.

Екстракт ромашки має протизапальну і антибактеріальну дію. Допомагає зняти біль і спазми, сприяє розслабленню гладкої мускулатури внутрішніх органів, стимулює виведення шлаків і токсинів.

Екстракт м'яти перцевої сприяє зменшенню больових відчуттів при спазмах і кольках.

Шишки хмелю мають властивість знижувати відчуття нудоти і надають заспокійливу дію. Ефірна олія евкаліпта має антисептичну, релаксуючу і заспокійливу дію.

Інструкція - Уроренал сироп 200мл

Виробник

ТОВ"Красота та здоров`я"

Країна походження

Україна

Склад

Активні компоненти:
екстракт ялівцю - 0,0425 г; гідрогенізована касторова олія - 0,025 г; екстракт моркви - 0,02375 г; екстракт материнки - 0,0225 г; екстракт ромашки - 0,02125 г; екстракт м'яти перцевої - 0,02 г; шишок хмелю - 0,01663 г; ефірне масло ялівцю - 0,01045 г; ефірне масло евкаліпта - 0,0054 г; ефірне масло м'яти перцевої - 0,00265 г;

Допоміжні речовини:
вода очищена, цукор, кислота лимонна, натрію бензоат.

Форма випуску

Флакон 200 мл в упаковці.

Лікарська форма

Сироп

Показання

Може бути рекомендований як джерело флавоноїдів. Сприяє нормалізації функціонування нирок і печінки.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність, період годування груддю, дитячий вік до 12 років.

Способи застосування

Дітям старше 12 років по 5 мл, дорослим - 10 мл 2-3 рази на день. Перед вживанням збовтати.

Курс прийому 10-20 днів, в подальшому прийом узгоджувати з лікарем.

Особливі умови

Не перевищувати рекомендовану денну норму.

Продукт не є замінником різноманітного збалансованого харчування і здорового способу життя.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004