Урінон-Д желатинові капсули №30 (20453)

код товару: 20453
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникВефа Ілач Санаї Ве Тіджарет Лімітед Шікерті
Форма випускуПо 30 шт. в упаковці.
Оновлено:
21.02.2023
Перевірено

Опис

Урінон Д містить стандартизований порошок Пакран, який отримують з цільних плодів журавлини (журавлини великоплідної) і Д-манозу.

Пакран володіє клінічно підтвердженою ефективністю, містить досконально вивчені, науково перевірені інгредієнти, корисні для сечовивідних шляхів. Пакран має повний спектр корисних речовин з журавлини з стандартизованим рівнем біоактивних проантоцианидинів (ПАЦ), а також інші важливі компоненти журавлини, такі як вітаміни C, B і PP, феноли, органічні кислоти, волокна, жирні кислоти, білки, тритерпеноїди, а також такі мікроелементи: натрій, кальцій, калій, фосфор, залізо, марганець, кобальт, мідь.

Цей повний спектр корисних речовин з журавлини робить Пакран унікальним і більш дієвим, ніж інші екстракти журавлини.

ПАЦ (проантоціанідіни) зменшують здатність бактерій до адгезії з клітинами уроепітелію.

Журавлина має антиоксидантну активність, перешкоджає розмноженню патогенної мікрофлори в уретрі і сечовому міхурі, а також її адгезії до епітеліальної тканини сечовивідних шляхів. Журавлина пригнічує ЦОГ, має протизапальну дію, покращує функцію нирок і збільшує діурез.

Д-маноза (D-Mannose) є чистим, натуральним стерео-ізомером глюкози, але не поводиться в організмі як цукор. Невелика кількість Д-манози метаболізується людським організмом, а близько 90% Д-манози, спожитої всередину, виводяться із сечею в незміненому вигляді протягом 30-60 хвилин після прийому. Д-маноза допомагає запобігти інфекції сечовивідних шляхів, оскільки вона пригнічує адгезію патогенних бактерій до стінок сечовивідних шляхів і сечового міхура. Спостерігається взаємодія між Д-манозою і бактерією, яка фіксується в більш ніж 90% всіх випадків інфекцій сечового міхура, кишковою паличкою.

Пакран і Д-маноза перешкоджають розмноженню патогенних бактерій в уретрі і сечовому міхурі і їх адгезії до епітелію сечовивідних шляхів, пригнічують ЦОГ, беруть участь в процесі апоптозу, зменшують експресію метал протеїдів в матриці, запобігають розвитку рецидивуючих запальних захворювань і зменшує частоту рецидивуючих інфекцій сечовивідних шляхів, покращують функцію нирок і збільшують діурез.

Пакран і Д-маноза сприяє відновленню нормальної мікрофлори, має спазмолітичну і антисептичну дію, результати досягаються з першого дня прийому, можна використовувати для тривалого прийому.

Інструкція - Урінон-Д желатинові капсули №30

Виробник

Вефа Ілач Санаї Ве Тіджарет Лімітед Шікерті

Країна походження

Туреччина

Склад

Пакран 250 мг (Pacran - стандартизований екстракт журавлини великоплідної); Д-маноза 200 мг.

Інші компоненти:
соняшникова олія, желатин, гліцерин, деіонізована вода, білий бджолиний віск, оксид заліза.

Без ГМО.

Лікарська форма

Капсули

Форма випуску

По 30 шт. в упаковці.

Показання

Може бути рекомендований лікарем дорослим і дітям старше 12 років для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело комплексу біологічно активних речовин з метою створення оптимальних дієтологічних умов для функціонування сечовивідних шляхів при наявності наступних станів:

- гострі і хронічні інфекції сечовивідних шляхів, інфекційні захворювання сечового міхура і уретри;
- гострі і хронічні інфекції сечовивідних шляхів і запальних захворювань у вагітних жінок;
- гострі і хронічні інфекційні захворювання нирок (комплексна терапія);
- рецидиви інфекцій сечовивідних шляхів;
- неускладнені інфекції сечовивідних шляхів;
- в комплексному лікуванні інфекцій сечовивідних шляхів антибіотиками;
- в комплексному лікуванні та профілактиці сечокам'яної хвороби;
- гострі і хронічні інфекційні захворювання передміхурової залози (комплексна терапія).

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Не застосовувати препарат дітям до 12 років.

Не застосовується при хронічній нирковій недостатності та інших форм.

Способи застосування

Дорослим по 2 капсули на добу, вранці і ввечері, через деякий час після прийому їжі і спорожнення сечового міхура. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

У період менопаузи підвищується значення рН піхви, що сприяє збільшенню випадків інфекцій сечовивідних шляхів. Діабет, прийом кортикостероїдів, а також використання механічних протизаплідних засобів збільшують ризик повторного виникнення інфекцій сечовивідних шляхів. У разі присутності одного або більше зазначених чинників прийом Урінон-Д протягом 2 тижнів на місяць протягом 3 місяців може допомогти захистити сечовивідні шляхи, створюючи несприятливе середовище для розмноження мікроорганізмів.

Підтверджено, що сезонні зміни погоди, волога спекотна погода, стрес, подорожі, погані умови гігієни можуть викликати інфекції сечовивідних шляхів. При таких умовах жінкам рекомендується приймати Урінон-Д протягом усієї дії несприятливих чинників.

Під час прийому Урінон-Д рекомендується споживати багато води (1-1,5 літрів) протягом дня для стимуляції сечовипускання і швидкого виведення бактерій, що сприяє досягненню максимальної ефективності.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови

Цей продукт не повинен використовуватися в якості замінника збалансованого харчування.

Не перевищувати рекомендованої добової дози.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004