Убтан аюрведичний Антивіковий 90г (65316)

код товару: 65316
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТриюга-ОМ ТОВ
Форма випускуПо 90 г у банці.
Оновлено:
09.06.2022
Перевірено

Опис

Якісне очищення шкіри - запорука її здоров'я та краси. Найперший і найважливіший етап у догляді, у будь-якому віці для будь-якого типу шкіри.

Використання хімічних і агресивних засобів для очищення призводить до порушення бар'єрних функцій шкіри, робить її беззахисною перед мікробами. Неправильне очищення може призвести до шкірних захворювань.

Убтан - стародавній індійський засіб на основі борошна, глини, ефірних олій і аюрведичних трав. Ніжно, але ефективно очищає шкіру від забруднень, усуває ороговілі клітини, виводить токсини, насичує цінними речовинами, які необхідні для її здоров'я та краси. Освіжає, заспокоює, покращує колір обличчя. Може замінити мило, пінку для вмивання, скраб і маску.

Компоненти, що входять до складу антивікового убтану, стимулюють вироблення колагену. Сприяють регенерації й оновленню клітин шкіри, розгладжують мімічні та вікові зморшки. Регулярне застосування дає змогу домогтися вираженого ефекту омолодження. Шкіра стає більш еластичною, поліпшується її тонус і пружність.

Використання убтану впродовж 21 дня (період оновлення клітин) дасть змогу відновити захисні та регенерувальні властивості шкіри. Як результат - здорова та красива шкіра.

Інструкція - Убтан аюрведичний Антивіковий 90г

Виробник

Триюга-ОМ ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Глина чорна/black clay, борошно нутове/chickpea flour, борошно лляне/barky flour, борошно вівсяне/oatmeal flour, борошно твердих сортів пшениці/flour of durum wheat, трава шикакай/shikakai grass, м'ята/mint, меліса/melissa, гуава/guava, ашваганда/ashvaganda, шатаварі/shatavari, солодка/licorice, фенхель/Fennel, олія гірчична/mustard oil, ефірна олія м'яти/Mint essential oil, феноксіетанол/Phenoxyethanol, етилгексилгліцерин/ethylhexylglycerin.

Форма випуску

По 90 г у банці.

Лікарська форма

Порошок

Показання

Для дбайливого догляду за шкірою обличчя та тула.

Способи застосування

Для обличчя: ? чайної ложки суміші розвести до пастоподібного стану теплою водою, відваром трав або молоком.

Нанести на обличчя, трохи помасажувати. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити водою.

Для тіла: необхідну кількість суміші підібрати індивідуально, методом проб.

Для дії убтану за принципом маски рекомендується 1-2 рази на тиждень залишати його на 10-15 хвилин для більш глибокого очищення шкіри.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004