Гарбуз рідкі свічки 9мл №6 (68219)

код товару: 68219
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ"Красота та здоров`я"
Форма випускуРозчин екстракту насіння гарбуза в ректальних мікроклізмах №6 для одноразового застосування, які складаються з гофрованого контейнера з наконечником-канюлею.
Оновлено:
08.04.2022
Перевірено

Опис

Застосовується в комплексній терапії урологічних і проктологічних захворювань. Екстракт гарбуза сприяє усуненню спазму, набряку тканин і відновленню функції передміхурової залози, нормалізації сечовипускання при простатиті і аденомі, усуненню больового синдрому, запобіганню порушення статевої функції, пригніченню проліферації клітин передміхурової залози при її доброякісної гіперплазії, зменшенню вираженості запального процесу.

Механізм дії:» рідкі свічки " Гарбуз містять біологічно активні компоненти екстракту гарбуза, які знижують проліферацію (збільшення числа) клітин передміхурової залози, пригнічують процеси перекисного окислення ліпідів у клітинних мембранах.

Очікуваний ефект: протизапальний, антиоксидантний, регенеруючий. Зменшення дизуричних симптомів. Попередження порушення статевої функції.

Інструкція - Гарбуз рідкі свічки 9мл №6

Виробник

ТОВ"Красота та здоров`я"

Країна походження

Україна

Склад

1 мікроклізму 9,0 мл( ml): пропіленгліколевий екстракт насіння гарбуза - 1,125 г(g) допоміжна речовина - ПЕГ-400.

Лікарська форма

Свічки

Форма випуску

Розчин екстракту насіння гарбуза в ректальних мікроклізмах №6 для одноразового застосування, які складаються з гофрованого контейнера з наконечником-канюлею.

Показання

Для профілактики і в складі комплексної терапії в урології та проктології: ДГПЗ (аденома передміхурової залози) 1-2 стадії, простатити, цистити, уретрити, знижена потенція, геморой, проктити, сигмоїдити.

Протипоказання

Індивідуальна гіперчутливість до компонентів продукту, вік до 12-ти років. Застосовувати з обережністю при нирковій недостатності.

Способи застосування

Микроклизму необходимо держать за крышечку одной рукой, а второй, расшатывая и прокручивая внешний защитный колпачок канюли, надломить контроль первого вскрытия. Снять защитный колпачок. Слегка нажать на микроклизму, держа её вертикально канюлей вверх, чтобы на кончике канюли появилось несколько капель средства - это облегчит её введение. Затем осторожно ввести канюлю ректально и медленно выдавить содержимое микроклизмы. В одной микроклизме содержится однократная доза.

Профилактический курс: курс 6-12 дней и более. При необходимости через 4-6 недель курс повторить.

Изделие медицинское. Перед применением рекомендуется проконсультироваться с врачом и внимательно ознакомиться с инструкцией.

Рекомендоване дозування: 1-2 мікроклізми ректально 1-2 рази на добу.

Побічні дії

У рідкісних випадках можливий дискомфорт в місці застосування.

Особливі умови зберігання

При температурі від 0°С до 25°С, в недоступному для дітей місці.

Зверніть увагу: необхідність зберігати в холодильнику відсутня.

Термін придатності: 24 місяці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004