Тонометр UA-888ЕАС цифровий (08039)

код товару: 08039
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендA&D
ВиробникA&D Company, Limited
Форма випускуОсновний блок в корпусі AND UA-888 EAC; стандартна манжета AND Cufbox-AU для обхвату плеча 22-33 см., трубка сполучна, конектор, мережевий адаптер AND TB-233C, керівництво по експлуатації (російською мовою), комплект елементів живлення тип AA - 4 шт., гарантійна карта.
Оновлено:
04.04.2023
Перевірено

Опис

Тонометр A&D UA-888E - точний і надійний прилад від японського виробника AND, в якому ви зможете знайти всі необхідні функції.

Тонометр оснащений індикатором аритмії, пам'яттю на 30 вимірювань, що дасть змогу проводити динаміку змін тиску впродовж тривалого періоду.

Особливостями тонометру є:

- Система інтелектуального управління Intellitronics, завдяки якій автоматичні тонометри AND на плече самостійно визначають необхідний рівень накачування манжети відповідно до особливостей тиску користувача. При цьому процес вимірювання стає швидким, точним і безболісним.
- Просте і легке управління від однієї кнопки. Тексти на приладі написані російською мовою.
- Функція пам'яті на 30 вимірювань і розрахунок середнього значення тиску для відстеження динаміки зміни рівня тиску.
- Індикатор аритмії (функція виявлення нерегулярного серцебиття) для попередження отримання невірних результатів в процесі вимірювання. Інформація у вигляді спеціального символу виводиться на екран. Потрібне проведення повторного вимірювання.
- Кольорова шкала ВООЗ ( Всесвітньої організації охорони здоров'я) - це графічний індикатор, який допоможе моментально оцінити артеріальний тиск користувача в точній відповідності з класифікацією Всесвітньою організацією охорони здоров'я. При попаданні в" червоний " сектор, необхідно терміново звернутися до лікаря.
- Стандартна манжета AND CUFBOX-AU для рук з довжиною кола плеча від 22 до 32 см.тонометра AND UA-888EAC дозволяє використовувати прилад людям будь-якої комплекції. Манжета, виконана з м'якого гіпоалергенного матеріалу, легко і щільно кріпиться на руку, а завдяки збільшеному об'єму камери вимірювання проходять швидше і з великим комфортом.
- Гарантія на основний блок вимірювача артеріального тиску AND UA-888EAC в корпусі становить 10 років.
- У комплект поставки входить мережевий адаптер AND TB-233c.
- Тонометр AND UA-888EAC працює від 4-х пальчикових батарейок (тип АА) або від мережевого адаптера.

Інструкція - Тонометр UA-888ЕАС цифровий

Бренд

Виробник

A&D Company, Limited

Країна походження

Японія

Лікарська форма

Тонометр

Форма випуску

Основний блок в корпусі AND UA-888 EAC; стандартна манжета AND Cufbox-AU для обхвату плеча 22-33 см., трубка сполучна, конектор, мережевий адаптер AND TB-233C, керівництво по експлуатації (російською мовою), комплект елементів живлення тип AA - 4 шт., гарантійна карта.

Показання

Призначений для застосування в якості індивідуального засобу контролю артеріального тиску і частоти пульсу, а також для динамічних спостережень за цими параметрами в медичних установах.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004