Тест швидкий для діагностики коронавирусной інфекції CITO TEST COVID-19 для самоконтролю №1 (75289)

код товару: 75289
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Фармаско"
Форма випускуCITO TEST® COVID-19
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

CITO TEST Грип - швидка і точна діагностика грипу за мазком з носа, для своєчасного призначення специфічної терапії та запобігання появи жизнеугрожающих ускладнень.

Грип - це важке вірусне захворювання, яким щорічно хворіє велика кількість людей. Особливо вразливими є люди з ослабленим імунітетом, а також хворі на хронічні захворювання, діти, люди похилого віку. Вірус грипу постійно мутує, тому зустріч з вірусом не приводить до вироблення достатньої імунної відповіді, а збудник сприймається кожен раз як новий. Симптоми грипу в багатьох випадках схожі з простудними, тільки з більш високою температурою.
Для того щоб визначити вірус потрібні лабораторні методи діагностики, які недоступні в домашніх умовах. Але, існує тест на грип, яким можна скористатися в цьому випадку. Він досить простий у використанні.
Опис і особливості
Тест на антиген грипу є якісним засобом швидкої діагностики. Матеріал для дослідження - мазок з носа. Тест в індивідуальній упаковці. Купивши цей тест, можна легко визначити недугу і зайнятися лікуванням.
Віруси, які викликають це важке захворювання постійно існують навколо нас і можуть атакувати в будь-яку хвилину. Передається грип повітряно-крапельним шляхом - основний шлях передачі. При чханні або кашлі вилітають дрібні частинки, в яких вірус перебувати у великих кількостях. Також грип може передаватися контактним шляхом - при рукостисканні. Дуже важливо виявити симптоми грипу і не запускати цю хворобу. Якщо не займатися лікуванням, можуть бути ускладнення, які призведуть до порушення нормального функціонування дихальних шляхів. Дуже поширене ускладнення - запалення легенів. Також не менш часто зустрічається захворюванням внаслідок грипу є запалення носоглотки.
Особливо важливою процедура тестування є для вагітних, людей з хронічними захворюваннями серця і легенів, дітей віком від 1 року до двох років, пацієнтів з цукровим діабетом, осіб старше 60 років, онкохворих, тому що у цих людей вірус грипу може викликати розвиток ускладнень основного захворювання .

Інструкція - Тест швидкий для діагностики коронавирусной інфекції CITO TEST COVID-19 для самоконтролю №1

Виробник

ТОВ "Фармаско"

Країна походження

Україна

Склад

Тест-касета
буфер
піпетка
Інструкція
Можуть бути надані (в залежності від типу комплектацій)

Скарификатор (ланцет) (тільки для зразків капілярної крові)
Серветка спиртова (2 шт.)
рукавички одноразові

Лікарська форма

Тест

Форма випуску

CITO TEST® COVID-19

Показання

Тест CITO TEST INFLUENZA A + B антиген грипу А і В виступає якісним засобом для швидкого діагностування недуги, яке допомагає підібрати ефективне лікування. Матеріалом для проведення тестування є мазок з носа. Особливо процедура тестування важлива під час вагітності, для дітей від одного до двох років, людей з хронічними патологіями легеневої і серцевої системи, з цукровим діабетом, для онкохворих, осіб старше шістдесяти років, оскільки вірус грипу в такому випадку здатний спровокувати розвиток ускладнень основного недуги .

Переваги Тесту CITO TEST INFLUENZA
Точність і швидке отримання результату - всього через десять хвилин після виконання тесту;
Реагування на всі відомі штами вірусу грипу типу В і А;
Надзвичайна простота проведення тесту - мазок з носа.

Способи застосування

Тест на антиген грипу є якісним засобом швидкої діагностики. Матеріал для дослідження - мазок з носа.
Тест в індивідуальній упаковці. Купивши цей тест, можна легко визначити недугу і зайнятися лікуванням.
Особливо важливою процедура тестування є для вагітних, людей з хронічними захворюваннями серця і легенів, дітей віком від 1 року до двох років, пацієнтів з цукровим діабетом, осіб старше 60 років, онкохворих, тому що у цих людей вірус грипу може викликати розвиток ускладнень основного захворювання . Тест на грип в період епідемії - єдиний спосіб швидко дізнатися, на що хворий дитина або близька людина.
У багатьох людей спостерігаються небезпечні ознаки інфекції, однак не завжди таке припущення вірне.
Щоб розвіяти сумніви, досить своєчасно провести перевірку - експрес-тест CITO TEST INFLUENZA A + B можна купити сьогодні в будь-якій аптеці в Україні і використовувати вдома.
Точний результат ви отримуєте вже через 10 хвилин.
Чи можна довіряти тестуванню З високою часткою ймовірності домашній скринінг допоможе виключити цілий список хвороб, чиї прояви у людей мають схожий характер: ГРЗ.
Парагрип. Ротавирусную інфекцію. Аденовірус. Інші інфекційні хвороби в початковій стадії.
Швидку перевірку легко провести самостійно навіть тим, хто далекий від медицини.
Головне - зробити це у відведений термін, тобто в перші три дні від початку нездужання.
З цією метою беруть мазок з носа хворого, після чого встановлюють наявність будь-якого штаму грипу в організмі людини. Найнебезпечнішими є ті вірусоносії, хто зіткнувся з вірусами A, включаючи пандемічний: H1N1.
Позитивний результат скринінгу змушує негайно звернутися за медичною допомогою. Це попередить подальше поширення епідемії і допоможе уникнути захворювання всередині колективу або родини.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004