Швидкий Тест для діагностики коронавирусной інфекції CITO TEST COVID-19 №1 (64800)

код товару: 64800
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Фармаско"
Форма випускуДля діагностики коронавирусной інфекції швидкий, 1 штука
Оновлено:
21.10.2021
Перевірено

Опис

COVID-19 (Соronа Virus Disease-2019) - інфекційне захворювання, викликане останнім з недавно відкритих коронавірусів (SARS-CoV-2) .Коронавіруси (лат. Coronaviridae) - це сімейство вірусів, включаючи на січень 2020 40 видів РНК-вірусів, об'єднаних в два підродини, які вражають людину і тварин. До коронавірусу також відносять вірус SARS-CoV, збудник атипової пневмонії, перший випадок захворювання якої був зареєстрований в 2002 році; вірус MERS-CoV, збудник близькосхідного респіраторного синдрому, спалах якого сталася в 2015 році; вірус SARS-CoV-2, відповідальний за пандемію пневмонії нового типу в 2019-2020 роках.

2SARS-CoV-2 одноланцюговий РНК-штам виду SARS-CoV роду бетакоронавірусів, вперше був генетично виявлений в 2019 році в пробі пацієнта з атиповою пневмонією під час спалаху пневмонії в Ухані 2019-2020 років. Джерелом коронавирусной інфекції може бути як хворий, так і вирусоноситель. Передача збудника відбувається повітряно-крапельним і контактно-побутовим шляхами.

Інкубаційний період COVID-19 становить від 2 до 14 днів і в середньому - 3-6 днів. Симптоми захворювання включають лихоманку, кашель, утруднене дихання (задишка), біль в горлі, закладеність носа, нездужання, головний біль, біль в м'язах. У більш важких випадках можуть розвинутися пневмонія, важкий гострий респіраторний дистрес синдром, сепсис, септичний шок, навіть смерть.

До лабораторних методів діагностики COVID-19 відносять метод полімеразної ланцюгової реакції і серологічні методи дослідження до яких, зокрема, і відноситься швидкий тест на виявлення антитіл lgG і lgM до ?? коронавируса в цільної крові, сироватці та плазмі людини. Кожен з них має різну діагностичну цінність на різних стадіях захворювання. ПЛР є високочутливим методом виявлення РНК збудника, дає пряму вказівку на присутність збудника інфекції в клінічному матеріалі і дозволяє діагностувати захворювання на ранній стадії. Але даний метод має свої недоліки, коли можливі хибні результати дослідження. Так, зокрема у пацієнтів з COVID-19 вірусне навантаження в зразках, отриманих з верхніх дихальних шляхів, значно нижче, ніж в зразках з нижніх дихальних шляхів. Виділення вірусу пацієнтами змінюється в залежності від стадії розвитку інфекції. Клінічне значення антитіл багато в чому залежить від розуміння імунної відповіді організму на потрапляння в нього збудника інфекції. Відомо, що антитіла класу lgM є «ранніми», вони з'являються на початку розвитку захворювання. Антитіла класу lgG виявляються більш пізній і наявність їх свідчить про давнє протягом інфекції або початку одужання пацієнта, також може вказувати, що пацієнт переніс в минулому дане захворювання.

Завжди потрібно оцінювати дані показники тільки в сукупності і динаміці. Проведені дослідження показують, що вироблення антитіл у хворих з COVID-19 дуже схожа як і при багатьох інших гострих вірусних інфекціях. Антитіла починають проявлятися в кінці першого тижня від появи симптомів захворювання і lgM досягають піку в кінці 2-го тижня. lgG з'являються з 2-го тижня захворювання і зберігаються надовго. Комбіноване застосування ПЛР і швидких тестів на виявлення антитіл значно покращує чутливість етіологічної діагностики COVID-19, навіть при ранній стадії, першому тижні від початку прояву захворювання.

Позитивний результат на антитіла підвищує впевненість в постановці діагнозу COVID-19 у пацієнтів з підозрою на COVID-19 під час первинного візиту до лікаря або у пацієнтів з клінічною картиною COVID-19 і негативним результатом ПЛР. У здорових осіб, що мали контакти з інфікованими, позитивний результат на антитіла дає право вважати їх вірогідними носіями. Позитивний результат ПЛР і тесту на антитіла свідчить про наявність коронавирусной інфекції.

Інструкція - Швидкий Тест для діагностики коронавирусной інфекції CITO TEST COVID-19 №1

Виробник

ТОВ "Фармаско"

Країна походження

Україна

Склад

Тест-касета
буфер
піпетка
Інструкція
Можуть бути надані (в залежності від типу комплектацій)

Скарификатор (ланцет) (тільки для зразків капілярної крові)
Серветка спиртова (2 шт.)
рукавички одноразові

Лікарська форма

Тест

Форма випуску

Для діагностики коронавирусной інфекції швидкий, 1 штука

Показання

СІТО TEST® COVID-19 є швидким імунохроматографічним тестом для якісного визначення антитіл gG lgM Коронавіруси SARS-CoV-2 в цільної крові, сироватці та плазмі крові людини з метою діагностики коронавирусной інфекції.

Для професійної in vitro діагностики.

Особливі умови

Профілактичними заходами запобігання поширенню інфекції COVID-19 є: регулярне миття рук спиртовмісними антисептиками або з милом і водою, уникнення торкання очей, носа і рота, дотримання правил респіраторної гігієни та етикету кашлю, носіння медичної маски, якщо є респіраторні симптоми, дотримання соціальної дистанції ( не менше 1,5 m (м)) від осіб з респіраторними симптомами.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004