Тада капсули №30 (83655)

код товару: 83655
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТехнобіо ТОВ
Форма випускуКапсули 30 штук в пак.
Діюча речовинаТРИБУЛУС
Оновлено:
31.08.2022
Перевірено

Опис

Добавка дієтична до раціону харчування.

Властивості
Трібулус (якірці сланкі) - сприяє підвищенню вироблення організмом тестостерону, підвищує потенцію (посилює бажання), підсилює життєздатність сперматозоїдів, покращує обмінні процеси в м'язах, регулює артеріальний тиск, сприяє виведенню холестерину.

Мака - Перуанський женьшень. Нівілір клінічних прояв різних ситуацій гормонального дисбалансу, так як підвищує чутливість рецепторів до наявного рівня статевих гормонів. Екстракт маки підвищує стійкість до стресів, допомагає побороти статеве безсилля, підвищує статевий потяг, стимулює синтез тестостерону, покращує якість сперми, а також застосовується при передчасному сім'явиверганні, тривалих психічних і нервових напругах, сечостатевих захворюваннях, простаті.

Тадалафіл - застосовується при еректильній дисфункції

Екстракт зеленого чаю - зміцнює кровоносні судини, нормалізує кровообіг, підсилює сечогінну дію, знімає набряклість, підсилює активність інших компонентів, що входять до складу добавки Тада.

Інструкція - Тада капсули №30

Виробник

Технобіо ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула 400 mg (мг):

трібулус 100 mg (мг);
мака Перуанська 50 mg (мг);
тадалафил 2 mg (мг);
зелений чай 50 mg (мг);
кроскармелоза 15 mg (мг).

Допоміжні речовини:

магнію стеарат, лактоза, целюлоза

Форма випуску

Капсули 30 штук в пак.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ТРИБУЛУС

Показання

Використовується як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження необхідних для підтримки та відновлення втрачених сексуальних функцій організму. Підвищує життєвий тонус, посилює статевий потяг (лібідо). Покращує еректильну дисфункцію.

Способи застосування

Приймають перорально 1 капсулу 1 раз на добу під час їжі приблизно в один і той же час доби. В деяких випадках рекомендовану дозу (порцію) можливо збільшувати до 2- х капсул на добу за погодженням лікаря. Капсулу ковтають цілком, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість курсу прийому Тади узгодити з лікуючим лікарем.

Особливі умови

При індивідуальній чутливості до компонентів добавки. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 С в щільно закритій упаковці, в недоступному для дітей місці.

Термін зберігання

2 роки

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004