Стоп Артрит крем 75мл (52255)

код товару: 52255
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЕліксір ТОВ
ФормаКрем
Форма випускуТуба 75 мл в упаковці.
Оновлено:
10.01.2023
Перевірено

Опис

Крем «СТОП-Артрит» - акумулятор природних знеболюючих і відновлюючих екстрактів рослин і активних речовин, які м'яко, ефективно і різнобічно впливають на джерело болю.

Хондроітину сульфат має тропність до хрящової тканини, стимулює синтез гіалуронової кислоти, зміцнюючи сполучнотканинні структури: хряща, сухожиль, зв'язок, шкіри. Надає анальгетичну та протизапальну дію, є хондропротектором, сприяє активній регенерації хряща. Курсове застосування препаратів хондроітину сульфату протягом 1-3 місяців супроводжується збільшенням рухливості суглобів, зменшенням їх набряклості і хворобливості, а також поліпшенням об'єктивних показників, включаючи рентгенологічні.

Біофлавоноїд рутин стимулює будівництво тканин кровоносних судин і захищає стінки судин. Завдяки подвійному дії рутин відіграє вирішальну роль у підтримці еластичності і міцності судин, сприяє поліпшенню кровообігу, що в свою чергу забезпечує харчування активними речовинами суглоби.

Бджолина отрута - впливає на больовий синдром (він блокує нервові імпульси) і має виражену болезаспокійливу дію. Крім того крема, що містять бджолину отруту, мають протизапальну і антибіотичну дію, а також сприяють поліпшенню кровообігу і обміну речовин в місці нанесення.

Екстракт кропиви сприяє зниженню больового синдрому в суглобах завдяки вмісту в рослині мурашиної кислоти, гістаміну і комплексу вітамінів і мікроелементів.

Екстракт лопуха посилює мікроциркуляцію і обмін речовин в клітинах шкіри.

Екстракти березових бруньок застосовують при невралгічних болях, для втирання при артритах, артрозах, ревматизмі та інших суглобових болях.

Ефірна олія ялиці має антисептичну, заспокійливу, тонізуючу дію, покращує кровопостачання, має противірусний і протизапальний ефект.

Ментол - володіє слабкими месцеанестезуючими властивостями, стимулює холодові рецептори шкіри, слабкий антисептик. Застосовують для зняття м'язових болів і від втоми ніг.

Рекомендації до застосування: застосовувати як допоміжний засіб в комплексі лікувально-профілактичних заходів при суглобовому синдромі: артрит, остеоартрит, анкілозуючий спондиліт, подагра. А також при інших захворюваннях опорно-рухового апарату (суглобів, хребта і т.д.).

Спосіб застосування: невелику кількість крему нанести на хворобливу ділянку тіла і втирати масажними рухами 3-4 рази на день протягом 4-5 хв.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість до компонентів крему.

! Увага: не наносити крем на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки, екзематозні поверхні і відкриті виразки. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Інструкція - Стоп Артрит крем 75мл

Виробник

Еліксір ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Вода підготовлена, гліцерин, кукурудзяна олія, вазелін м'який, цетеарет-20, моностеарат гліцерину, цетеариловий спирт, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, екстракти лопуха, гінкго білоба, кропиви, березових бруньок, хондроїтину сульфат, рутин, ефірну олію ялиці, ментол, карбопол, триетаноламін, бджолина отрута, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол.

Лікарська форма

Крем

Форма випуску

Туба 75 мл в упаковці.

Показання

Застосовувати як допоміжний засіб в комплексі лікувально-профілактичних заходів при суглобовому синдромі: артрит, остеоартрит, анкілозуючий спондиліт, подагра. А також при інших захворюваннях опорно-рухового апарату (суглобів, хребта і т.д.).

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість до компонентів крему.

Способи застосування

Невелику кількість крему нанести на хворобливу ділянку тіла і втирати масажними рухами 3-4 рази на день протягом 4-5 хв.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004