Стимулекс капсули №10(Ваше Здоров'я-наше натхнення) (50602)

код товару: 50602
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендUAMED
ВиробникСанте Натюрель (А.Г.) ЛТЕЕ
Форма випускуПо 10 капсул в упаковці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ КОРДИЦЕПСА, ЕКСТРАКТ ЖЕНЬШЕНЮ, ЕКСТРАКТ МАКУ
Оновлено:
04.01.2023
Перевірено

Опис

Стимулекс-засіб рослинного походження, компоненти якого підтримують і покращують сексуальні аспекти здоров'я людини.

Біологічно активні речовини, що входять до складу Стимулекса, сприяють підвищенню фізичної витривалості і зменшенню проявів розумової і психоемоційної втоми.

Мака перуанська накопичує велику кількість різноманітних біологічно активних речовин, серед яких Fe, Cu, Mn, Zn, Mg і Se, комплекс різних полісахаридів, вітаміни групи в, суміш алкалоїдів, фітостеринів і ненасичених кислот (олеїнової, лінолевої і ліноленової), всі протеїногенні амінокислоти. Мака перуанська позитивно впливає на обмін речовин, в тому числі обмін холестерину; стимулює роботу імунної системи; підвищує стійкість до стресу; знижує тривожність і почуття страху; попереджає розвиток хронічної втоми і психоемоційного виснаження; покращує фізичну витривалість і сприяє нарощуванню м'язової маси; нормалізує гормональний фон, стимулює статеву функцію і підвищує лібідо; уповільнює процеси старіння.

Кордицепс китайський використовують як ефективний засіб для відновлення сил після важкої хвороби, втоми, фізичного виснаження і як афродизіак. Кордицепс містить всі незамінні амінокислоти, різні макро - і мікроелементи (K, Na, Ca, Mg, Fe, Cu, Mn, Zn, Se, Al, Cr). Потужні антиоксидантні властивості кордицепса обумовлені вітамінами А, Е і С, мікроелементами селеном (Se) і цинком (Zn), вітаміноподібною речовиною убіхіноном (Q 10 ). Активні речовини кордицепса мають гіполіпідемічну, кардіопротекторну і гепатопротекторну властивість, а також стимулюють синтез стероїдних гормонів (тестостерону, естрогену, кортизолу) і покращують статеву функцію.

Женьшень звичайний має імуномодулюючу, кардіопротекторну, стресопротекторну, гіполіпідемічну, ноотропну, гіпотензивну, антиоксидантну дію, ефективний у лікуванні еректильної дисфункції. Такий широкий спектр фармакологічних властивостей женьшеню обумовлений головними діючими речовинами-гінзенозидами, протопанаксатріолом і олеановою кислотою. Коріння женьшеню багаті Mn, К, Ca, Fe, Mg і Сі, вітамінами групи в, ненасиченими жирними кислотами, ефірною олією, різними полісахаридами.

Муіра пуама містить біологічно активні речовини, які стимулюють синтез серотоніну і побічно впливають на адренергічні і дофамінові рецептори, чим пояснюються антидепресантні і нейропротекторні властивості рослини. Муіра пуама вважається афродизіаком, це властивість пов'язують з присутніми в ній алкалоїдами і смолами, які, виділяючись через сечові шляхи і дратуючи слизові оболонки, викликають приплив крові до статевих органів, що підвищує лібідо і покращує ерекцію.

Основними активними речовинами Гінкго дволопатевого є сполуки, які мають виражений вплив на метаболічні процеси в тканинах, оптимізуючи в них енергетичний обмін: підтримують високий рівень глюкози і її метаболізм в клітинах, підвищують вміст АТФ. Гінко дволопатеве пригнічує вільно-радикальне окислення ліпідів, має ангіопротекторну дію, зменшує агрегацію тромбоцитів і в'язкість крові, покращує мозковий кровообіг.

Горянка крупноквіткова має антиоксидантну, андрогенну, імуномодулюючу і протипухлинну активність. Андрогенну дію надає головний діючий компонент горянки-ікаріін, який сприяє підвищенню рівня NO і цГМФ, що призводить до розслаблення гладких м'язів кавернозних тіл і припливу крові до них, підвищенню потенції і лібідо у чоловіків.

Якірці сланкі містять стероїдні сапоніни, фітостероли і стероїди, які позитивно впливають на роботу статевої системи, надають антисклеротичну і легку гіпотензивну дію; є попередниками синтезу стероїдних гормонів, сприятливо впливають на регуляцію холестеринового обміну, цілісність клітинних мембран, нормалізують гормональний фон, підсилюють сексуальне бажання і покращують еректильну функцію.

Інструкція - Стимулекс капсули №10(Ваше Здоров'я-наше натхнення)

Бренд

Виробник

Санте Натюрель (А.Г.) ЛТЕЕ

Країна походження

Канада

Склад

Діючі речовини:

Мака перуанська концентрований екстракт10:1 (еквівалентно 1,5 г висушених коренів) - 150 мг;

Кордицепс китайський концентрований екстракт 10:1 (еквівалентно 1,5 г висушеного міцелію) - 150 мг;

Женьшень звичайний концентрований екстракт 50:1 (еквівалентно 3,5 г висушених коренів) - 70 мг;

Муіра пуама концентрований екстракт 10:1 (еквівалентно 750 мг висушених коренів) - 75 мг;

Гінкго дволопатеве концентрований екстракт 50:1 (еквівалентно 2 г висушеного листя - - 40 мг;

Горянка крупноквіткова концентрований екстракт 50:1 (еквівалентно 1,5 г висушених верхівок Рослини) - 30 мг;

Якірці сланкі висококонцентрований екстракт 200:1 (еквівалентно 3 г висушених плодів) - 15 мг.

Допоміжні речовини:
желатин, магнію стеарат, мальтодекстрин.

Форма випуску

По 10 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ КОРДИЦЕПСА, ЕКСТРАКТ ЖЕНЬШЕНЮ, ЕКСТРАКТ МАКУ

Показання

- Еректильної дисфункції;

- зниженому сексуальному бажанні у чоловіків і жінок;

- синдромі хронічної втоми, депресії, стресах;

- виснажливих тренуваннях, важкій фізичній роботі;

- емоційному, психічному і розумовому виснаженні.

Протипоказання

Не рекомендується застосовувати дітям, вагітним і в період годування груддю, при гіпертонічному кризі, будь-якому психічному розладі, індивідуальної чутливості до компонентів продукту.

Способи застосування

Дорослим по 2 капсули в першій половині дня.

Не є лікарським засобом.

Перед застосуванням необхідна консультація лікаря.

Особливі умови

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Термін придатності 3 роки

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 °С, у сухому, недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004