Спрей для безпечної засмаги SPF-50 + 160мл (24602)

код товару: 24602
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "МНВО "БІОКОН"
ФормаСпрей
Форма випускуФлакон 160 мл
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Завдяки сучасній системі фотофільтрів забезпечує дуже високу ступінь захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVB і UVA (в тому числі довгохвильових UVA1) і видимого синього світла (HEV).
Захищає шкіру від сонячного опіку. Попереджає появу почервоніння і подразнення шкіри під дією сонячних променів, забезпечує профілактику фотостаріння і гіперпігментації шкіри. Сприяє більш рівномірній засмазі.
Рекомендований в перші дні перебування на сонці і при високій сонячній активності. Підходить для людей зі світлою і чутливою до сонячних променів шкірою, а так само для людей чия шкіра схильна до порушень пігментації.
Водостійкий. Зберігає свої властивості під час купання.

Інструкція - Спрей для безпечної засмаги SPF-50 + 160мл

Виробник

ТОВ "МНВО "БІОКОН"

Країна походження

Україна

Склад

AQUA, OCTOCRYLENE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETEARETH-20, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, GLYCERIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, ARGININ, COCOGLUCOSIDE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT, PANTHENOL, ALLANTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, BHA, XANTHAN GUM, DIAZOLIDINYL UREA , МETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE.

Лікарська форма

Спрей

Форма випуску

Флакон 160 мл

Показання

Захищає шкіру від сонячного опіку

Способи застосування

Розприскати на шкіру і рівномірно розподілити. Повторювати нанесення кожні 1,5-2 години і / або після купання.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004