Спіраль Novaplus Т380 Ag Normal (Cu380+Ag) (04278)

код товару: 04278
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникEurogine S.L.
Форма випускуФорма Т-подібна з вигнутими вусиками з пластичного матеріалу. Складається з срібного сердечника, який знаходиться в мідному дроті.
Торгівельна назваСпираль Novaplus
Оновлено:
03.08.2023
Перевірено

Опис

Внутрішньоматкова спіраль Novaplus T 380 (Cu 380 + Ag) - це ВМС з міді і срібла. Крім досить високого контрацептивного ефекту володіє і протизапальною властивістю за рахунок вмісту іонів срібла. Виробник Eurogine (Іспанія), розмір normal.

Частота настання вагітності при використанні ВМС є дуже низькою (особливо при використанні моделей 375/380) і при цьому її ефективність проявляється з першого дня введення ВМС. Максимально рекомендовані терміни перебування ВМС в порожнині матки - 5 років.

Особливості ВМС Новаплюс Т 380

У срібних внутрішньоматкових контрацептивах мідний контрацептивний дріт має срібну серцевину, що становить приблизно одну третину від загального діаметра. Дане срібне ядро запобігає розриву мідного дроту контрацепції в матці при виникненні корозійних процесів. Це пов'язано з тим, що срібло є благородним металом і не роз'їдається кислотами організму, що містяться в маткових рідинах. Той факт, що мідна протизаплідна спіраль залишається незмінною протягом усього терміну служби ВМС, є важливою додатковою перевагою і підсилює безпеку контрацептивного ефекту.

Інструкція - Спіраль Novaplus Т380 Ag Normal (Cu380+Ag)

Виробник

Eurogine S.L.

Країна походження

Іспанія

Форма випуску

Форма Т-подібна з вигнутими вусиками з пластичного матеріалу. Складається з срібного сердечника, який знаходиться в мідному дроті.

Показання

- Бажання жінок оберегти себе від вагітності.
- Лікування та профілактика синдрому Ашеріана.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004