Сорбент а порошок саше 2г №20 (71712)

код товару: 71712
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендBioDeal
ВиробникВіта Сан Лтд
Форма випускуПо 20 саше в упаковці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ СОЛОДКИ, КРЕМНІЮ ДІОКСИД
Оновлено:
03.02.2022
Перевірено

Опис

Сорбент А - детоксикуючий засіб з вираженими сорбційними та протизапальними властивостями. Нормалізує функцію органів шлунково-кишкового тракту, покращує обмін речовин, виводить токсини, має протизапальну, протимікробну, спазмолітичну дію, сприяє поліпшенню самопочуття. У складі харчової добавки натуральні компоненти - діоксид кремнію і екстракт кореневищ лакриці, що володіють яскраво вираженими детоксикаційними та абсорційно властивостями.

Кремній діоксид - сприяє виведенню з організму екзо- і ендотоксинів, токсичних продуктів неповного розпаду великих органічних сполук, патогенних антигенів і алергенів мікробного або іншого походження. Антидиарейні ефект кремнію діоксиду полягає в обволікання слизової оболонки кишечника, перешкоді адгезії мікроорганізмів і їх колонізації, а також блокування дії стимуляторів секреції рідини в кишечнику через вплив на відповідні рецептори.

Екстракт лакриці або солодки голої - з давніх часів використовується в комплексній терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, блокує запальні процеси, сприяє зміцненню і збільшенню терміну життя клітин слизової оболонки, поліпшення кровопостачання уражених ділянок і прискорює одужання, запобігає розмноженню вірусів, попереджає інфекційні захворювання, нормалізує обмін речовин, має обволакивающим і спазмолітичну дію.

Інструкція - Сорбент а порошок саше 2г №20

Бренд

Виробник

Віта Сан Лтд

Країна походження

Індія

Склад

Кремнію діоксид - 1,9 г; екстракт кореневищ лакриці - 100 мг

Форма випуску

По 20 саше в упаковці.

Лікарська форма

Порошок для суспензій

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ СОЛОДКИ, КРЕМНІЮ ДІОКСИД

Показання

- Швидкий детоксикаційної ефект
- поліпшення загального самопочуття
- сприяння відновленню здорової мікрофлори кишечника

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів препарату, вагітність і період лактації, діти до 3 років, непрохідність кишечника, виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки в стадії загострення, кишкові кровотечі.

Способи застосування

Вміст 1 саше (2,0 г) ретельно розмішати в 50 - 100 мл (1/4 склянки) охолодженої кип'яченої води до створення однорідної суспензії. Приймати всередину за 1 годину до їди або прийому лікарських препаратів.

- Дорослим: по 3-4 саше на добу.
- Дітям від 3 до 7 років: по 1 саше розчину в 3-4 прийоми
- Дітям від 7 до 14 років: по 1 саше на добу розчину в 2-3 прийоми.

Максимальний курс прийому 14 днів або за рекомендацією лікаря.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004