Суміш суха молочна Малыш Истринский 2 - 320г (08800)

код товару: 08800
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНутриція Україна ТОВ з іноземними інвестиціями
Форма випускуКоробка 320 г.
Оновлено:
17.06.2022
Перевірено

Опис

Суха молочна суміш Малюк Істринський 2 від Nutricia (Нутриція) підходить для штучного і комбінованого вигодовування дітей від 6-ти місяців до року.

Її склад ретельно підібраний з урахуванням всіх вітамінів, мікроелементів, мінералів і амінокислот, які необхідні дитині для здорового росту і своєчасного розвитку.

На 100 мл готової суміші:

Білків - 1.54 г
Вуглеводів - 7.5 г
Жирів - 3.6 г

Додатково збагачена лінолевою і ?-ліноленовою кислотами, які потрібні для зміцнення центральної нервової системи, зору і імунітету малюка. Не містить солі, ГМО, штучних барвників і консервантів.

Інструкція - Суміш суха молочна Малыш Истринский 2 - 320г

Виробник

Нутриція Україна ТОВ з іноземними інвестиціями

Країна походження

Польща

Склад

Суха демінералізована сироватка, суміш рослинних одноклітинних масел (пальмова, кокосова, соєва, рапсова, соняшникова, комплексна харчова добавка: вітаміни С, Е, соєвий лецитин), молоко сухе знежирене, мальтодекстрин, мінеральні речовини, вітаміни, таурин, холін, L карнітину. Може містити сліди глютену.

Форма випуску

Коробка 320 г.

Лікарська форма

Суміш

Показання

Продукт призначений для дітей у разі, якщо вони не годуються грудьми.

Способи застосування

1. Перед приготуванням продукту ретельно вимийте руки, простерилизуйте пляшечку і соску.
2. Чисту питну воду прокип'ятіть протягом 10 хвилин. Дайте воді охолонути до 40 ° С.
3. Відміряйте точну кількість води згідно з таблицею дозування на упаковці молочної суміші, налийте відповідну кількість води в стерилізовану пляшку. Не використовуйте повторно кип'ячену воду.
4. Використовуйте тільки мірну ложечку, яка додається. Зніміть зайвий порошок з ложечки тильним боком ножа. Чи не ущільнюйте!
5. Додайте в воду точну кількість мірних ложечок порошку. Занадто велике чи мале кількість мірних ложечок суміші може завдати шкоди вашому малюку!
6. Закрийте пляшечку і добре збовтайте її (протягом 10 секунд) так, щоб порошок повністю розчинився. Зніміть кришку і надіньте на пляшку соску.
7. Перевірте температуру готового пітаніяна тильній стороні зап'ястя (37 ° С).

Особливі умови зберігання

закрытую упаковку храните в защищенном от солнца сухом месте, при температуре не выше 25 градусов, а если она уже открыта - старайтесь использовать пачку в течение 3 недель

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004