Сітопростат капсули 330мг N60 (17876)

код товару: 17876
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФармпланета
Форма випускуПо 60 капсул у картонній упаковці.
Діюча речовинаЦИТРАТ ЦИНКУ, БЕТА-СИТОСТЕРОЛ
Оновлено:
25.04.2023
Перевірено

Опис

Бета-ситостерол сприяє поліпшенню функціонального стану передміхурової залози при хронічних простатитах і аденомі простати, а також при вікових змінах передміхурової залози, перешкоджає всмоктуванню холестерину в кишечнику і нормалізує ліпідний обмін, знижуючи ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Бета-ситостерол - біологічно активний компонент рослинних масел, що бере участь в метаболізмі арахідонової кислоти і забезпечує повноцінний синтез простагландинів, перешкоджає зв'язуванню дигидротестостерона і андрогенних рецепторів в простаті. Бета-ситостерол володіє естрогенною активністю, а також антисклеротичними, антіпроліфератівнимі і антибактеріальними властивостями.

Включення фітостеролів в раціон харчування ефективно сприяє зниженню рівня загального холестерину і -Ліпопротеїдів в крові, і таким чином, природним і безпечним шляхом знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Природні фітостероли, які у великій кількості присутні в жиророзчинних фракціях рослин, легко руйнуються в процесі переробки харчової сировини, тому їх необхідно приймати в ізольованому вигляді. Цинк відіграє важливу роль в процесах розвитку репродуктивних органів і функції передміхурової залози.

Цинк пригнічує фермент, який контролює відновлення тестостерону до дигидротестостерона і підтримує достатній рівень статевого гормону. Дефіцит цинку може призводити до імпотенції, підвищення чутливості до інфекцій, безпліддя, захворювань передміхурової залози.

Селен стимулює утворення антитіл і тим самим підвищує захист організму від інфекційних та застудних захворювань. Бере участь у виробленні еритроцитів, сприяє підтримці і продовженню сексуальної активності.

Селен витрачається з еякулятом, тому у чоловіків, які ведуть активне сексуальне життя, потреба в цьому мікроелементі вище, ніж у жінок.

Інструкція - Сітопростат капсули 330мг N60

Виробник

Фармпланета

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
1 капсула містить: бета-ситостерол - 300 мг; цинку цитрат - 15 мг селену хелат (в перерахунку на селен) - 15 мкг.

допоміжні речовини:
орісіл, кальцію стеарат, целюлоза мікрокристалічна.

Харчова (поживна) та енергетична цінність (каллорийность) на 100 г добавки:
білки - 4,0 г, вуглеводи - 0 г, жири - 0 г; 16,0 ккал (67 кДж).

Форма випуску

По 60 капсул у картонній упаковці.

Лікарська форма

Капсули.

Діюча речовина

ЦИТРАТ ЦИНКУ, БЕТА-СИТОСТЕРОЛ

Показання

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування чоловіків при простатиті, аденомі простати і вікові зміни передміхурової залози, для нормалізації функціонального стану сечовидільної та статевої систем, зокрема репродуктивної функції, а також для нормалізації ліпідного обміну і зниження ризику виникнення серцево-судинних захворювань.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Способи застосування

Вживати дорослим (чоловікам) по 1-2 капсули в день до їжі в першу половину дня, запиваючи водою.

Рекомендований курс вживання - 2 місяці. Курс вживання можна повторювати кілька разів на рік.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4 ° С до 25 ° С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.


.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004