Сила Карпат Венорутин крем для вен з екстрактом гінкго білоба дой-пак 100мл (76786)

код товару: 76786
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "ЛекоПро"
ФормаКрем
Форма випускуПо 100 мл крему в упаковці.
Діюча речовинаГЛІЦЕРИН, ВАЗЕЛІН
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Набряки, болі, тяжкість, набряклі вени, судинні «зірочки» - ось далеко не повний перелік неприємних відчуттів, причина яких - порушення кровообігу.

Порушення кровообігу найбільш інтенсивно проявляються в тих частинах тіла, які піддаються найбільшому навантаженню.

Вберегти себе від хвороби і зберегти первозданну красу і стрункість ваших ніг допоможе крем «Венорутин» ТМ Сила Карпат, який рекомендується для зняття почуття втоми в ногах, зміцнення стінок судин і нормалізації кровообігу, особливо при варикозному розширенні вен, а також при підвищених навантаженнях на судини ніг.

Троксерутин має виражену венотоническим, капилляротоническим ефектом, сприяє зниженню частоти прояву нічних судом в литкових м'язах, надає протинабрякову і протизапальну дію, усуває біль і тяжкість у ваших ногах.

Кофеїн допомагає позбутися від токсинів, відповідає не тільки за захист шкіри від зовнішньої агресії, але і за її пружність і гладку поверхню. За допомогою впливу кофеїну зміцнюється шкіра і сповільнюється старіння тканин.

Екстракт гінкго білоби-містить речовини, які підвищують еластичність стінок кровоносних судин, мають судинорозширювальні властивості, пригнічують запальні реакції шляхом інгібування фактора активації тромбоцитів (ФАТ), покращуючи циркуляцію крові.

Екстракт кінського каштана і листя берези підвищує тонус венозних судин, зміцнює стінки судин, прискорює кровотік у венах, що перешкоджає утворенню і наростанню явищ тромбозу, має виражений протизапальний ефект.

Екстракти полину, кропиви, ромашки і меду стимулюють мікроциркуляцію крові в ногах і підвищують еластичність стінок судин, сприяють активації клітинного обміну і прискоренню метаболізму тканин.

Кокосова олія, ефірна олія лимона і ментол знижують відчуття втоми в ногах, підвищує еластичність судин, покращують кровообіг, живлять і зволожують шкіру, надають дезодоруючу, освіжаючу і антисептитическое дію, усуває пітливість і загоює мікротріщини.

Інструкція - Сила Карпат Венорутин крем для вен з екстрактом гінкго білоба дой-пак 100мл

Виробник

ТОВ "ЛекоПро"

Країна походження

Україна

Склад

Вода підготовлена, вазелин, гліцерин, гліцерил моностеарат, цетеариловий спирт, цетеарет-20, діметикон, ПЕГ-40 гидрогенізована рицинова олія, олія цитрусових лимонна, кокосова олія, кафеїн, екстракт кінського каштана, екстракт листя берези, екстракт листя гінкобілоби, екстракт меду, екстракт полину, екстракт ромашки, екстракт діоніка уртика, ментол, рутин, карбомер, триетаноламін, метілпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан - 1,3 діол.

Форма випуску

По 100 мл крему в упаковці.

Лікарська форма

Крем

Діюча речовина

ГЛІЦЕРИН, ВАЗЕЛІН

Показання

При варикозному розширенні вен, а також при підвищених навантаженнях на судини ніг.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість, алергічна реакція на складові крему.

Способи застосування

Крем для вен «Сила Карпат» «Венорутин с гінкго білоба» нанести на хворобливу ділянку легкими масажними рухами протягом 3-5 хвилин 2-3 рази на день.

Особливі умови

Не наносити крем на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки, екзематозні поверхні та відкриті виразки.

При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Не використовувати при пошкодженнях шкірі і при індивідуальному несприйнятті компонентів крему.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
зберігати у сухих критих складських при- міщеннях, подалі від джерел відкритого вогню, сонячного світла, при кімнатній темпера- турі від + 5 °С до + 25 °С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004