Сірка таблетки 0.5 г №60 (53358)

код товару: 53358
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФармаком ПТФ ООО
Форма випускуПо 60 таблеток в упаковці
Оновлено:
13.12.2022
Перевірено

Опис

Сірку називають мінералом «краси». При її дефіциті волосся починає ламатися і втрачає блиск, а шкіра тьмяніти і старіє. Мінерал приймає участь в обмінних процесах організму і сприяє їх нормалізації, є складовим елементом ряду амінокислот, вітамінів, ферментів і гормонів (у тому числі інсуліну). Відіграє важливу роль у підтримці кисневого балансу, покращує роботу нервової системи, стабілізує рівень цукру в крові, підвищує імунітет, надає протиалергічну дію.

Синтез білків, необхідних для побудови сполучних тканин організму, в свою чергу, не може відбуватися без сірки; вона є складовою частиною амінокислот - цистеїнової, цистинової та метіонінової. В організмі сірка взаємодіє з вітамінами Н, групи В, які підтримують здоров'я нервової системи і обмін речовин, а також з вітаміном N - ліпоєвою кислотою, що постачає енергією головний мозок і забезпечує засвоєння глюкози м'язами.

Сірка є важливою складовою частиною клітин і тканин кісткової і хрящової систем. Вона приймає участь у формуванні та відновленні хрящової тканини; впливає на зростання, гнучкість і еластичність кісток; зміцнює м'язовий каркас - це особливо важливо для підлітків. Її призначають при артритах, розтягненнях, міозиті, бурситі (зменшує болі і запалення, знімає судоми).

Симптоми дефіциту сірки: ламкість і тьмяність волосся, помітне погіршення стану шкірних покривів, крихкість нігтьових пластин, підвищення рівня глюкози в крові, алергічні висипання, підвищення рівня тригліцеридів і холестерину в крові, ожиріння печінки, дратівливість, хворобливість суглобів, порушення метаболізму білків і вуглеводів, диспепсія, порушення роботи шлунково-кишкового тракту.

Інструкція - Сірка таблетки 0.5 г №60

Виробник

Фармаком ПТФ ООО

Країна походження

Україна

Склад

Сірка - 200 мг

Лікарська форма

Таблетки

Форма випуску

По 60 таблеток в упаковці

Показання

Додаткове джерело сірки; сприяє попередженню передчасного старіння, підвищенню імунітету, покращенню стану шкіри і нігтів, функціонування суглобів.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 14 років, вагітні, жінки в період лактації.

Способи застосування

Дорослим та дітям старше 14 років по 1-2 таблетки 2 рази на день під час вживання їжі, запити достатньою кількістю води.

Курс прийому - 1 місяць, в подальшому узгодити з лікарем.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
3 роки

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004