Седафітон солодкий сон капсули №10 (07866)

код товару: 07866
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФитофарм ООО
Форма випускуПо 10 таблеток у картонній упаковці.
Діюча речовинаКОРІНЬ ВАЛЕРІАНА, МЕЛАТОНИН
Оновлено:
05.06.2023
Перевірено

Опис

Має м'які заспокійливі властивості, зменшує негативну дію денного стресу. Не викликає звикання та важкого пробудження.

Валеріани кореневищ з коренями екстракту густого (Valerianae radix cum radicibus) дія зумовлена вмістом ефірної олії, більша частина якої - складний ефір спирту борнеолу та ізовалеріанової кислоти. Заспокійливі властивості мають також валепотріати та алкалоїди - валерин і хотинін. Екстракт валеріани сприяє зменшенню збудливості центральної нервової системи, послаблює прояви стресу, тим самим сприяє більш швидкому засинанню. Екстракт потенціює дію інших компонентів.

Пустирника трави екстракту густого (Leonuri herba) містить біологічно активні речовини (ефірні олії, стахідрин, флавоноїди (кверцетин, рутин, квінквелозид) та ін.), які посилюють процеси гальмування або зменшують процеси збудження в центральній нервовій системі, полегшують засинання та поглиблюють природний сон, сприяють нормалізації артеріального тиску, мають помірну кардіотонічну дію.

Глоду плодів екстракту густого (Сrataegi fructus) фармакологічні властивості зумовлені наявністю біологічно активних речовин (флавоноїдів, холіну, ацетилхоліну, фітостеринів, тритерпенових кислот та ін.), які сприяють підвищенню толерантності міокарда до гіпоксії, знижують периферичний судинний опір та покращують витривалість серця до фізичних навантажень, чинять антиаритмічну, гіпотензивну дію, знижують рівень холестерину та тригліцеридів у крові.

Мелатонін (melatoninum) регулює циркадні ритми та підтримує циклічність сон - неспання. Фізіологічно секреція мелатоніну зростає після настання темряви та зменшується протягом другої половини ночі. Дія мелатоніну на спеціальні рецептори (МТ1-, МТ2-, МТ3-) сприяє якості сну, оскільки ці рецептори залучаються до регуляції циркадних ритмів та сну. З віком зменшується ендогенне виробництво мелатоніну, тому додатковий мелатонін покращує якість сну, особливо у літніх людей із первинним безсонням. Мелатонін має антиоксидантні властивості, що обумовлює його мембраностабілізуючу дію. Сприяє нормалізації проникності судинної стінки і збільшенню її резистентності, поліпшенню мікроциркуляції. Мелатонін покращує лише порушений функціональний стан ендотелію, не впливаючи на нормальну функцію ендотелію. Мелатонін сприяє зниженню систолічного тиску і частоті серцевих скорочень у стані спокою, що зменшує підвищення артеріального тиску при психоемоційному навантаженні. Мелатонін нормалізує автономну нервову регуляцію серцево-судинної системи переважно в нічний період, що сприяє покращенню порушеного добового профілю артеріального тиску.




Інструкція - Седафітон солодкий сон капсули №10

Виробник

Фитофарм ООО

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
валеріани кореневищ з коренями екстракту густого (Valerianae radix cum radicibus) (1:2,5) (екстрагент - етанол 40 %) 50 мг, пустирника трави екстракту густого (Leonuri herba) (екстрагент - етанол 40 %) (1:3,0) 30 мг, глоду плодів екстракту густого (Сrataegi fructus) (екстрагент - етанол 70 %) (1:1,7) 30 мг; мелатоніну 1,5 мг;

допоміжні речовини:
магнію карбонат важкий, крохмаль картопляний, повідон, тальк, магнію стеарат; склад оболонки: желатин, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172), індиготин (Е 132).

Без ГМО.

Форма випуску

По 10 таблеток у картонній упаковці.

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

КОРІНЬ ВАЛЕРІАНА, МЕЛАТОНИН

Показання

Може бути рекомендована в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин з метою покращення процесу засинання, глибини та якості сну, у т.ч. при тривалих подорожах, після нічної або позмінної праці.

Способи застосування

Дорослим та дітям старше 12 років приймати по 1 капсулі за 1 годину до сну.

При необхідності збільшення дози рекомендована консультація лікаря.

Перед використанням рекомендована консультація лікаря.

Особливі умови

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не застосовувати вагітним та в період лактації, при індивідуальній чутливості до будь-якого компоненту.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання:
зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004