Шабельник для суглобів (Comarum palustre) - таблетки 0,4г №90 Даніка фарм Greenset (52836)

код товару: 52836
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
ФормаТаблетки
Форма випускуФлакон з таблетками 90 штук.
Діюча речовинаКОРІНЬ ШАБЕЛЬНИКА
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Старі знахарі називають його «декоп», «знатним зіллям», «вовчим тілом». Шамани Охотки, Камчатки, Сахаліну, Курил з вуст в уста передають старовинні рецепти від багатьох хвороб із застосуванням сабельника болотного. В Японії, Китаї, Кореї, Монголії він включений в офіційну фармакологію, країни Східної Азії розцінюють його як перспективну рослину з потужними протипухлинними властивостями. Експериментальні дослідження констатують, що у сабельника висока антигістамінна активність і можливості коригувати рівень гістаміну в організмі. Як протиалергічний засіб його застосовують при бронхіальній астмі, лікарської алергії, ревматоїдному інфекційному поліартриті, склеродермії, червоному вовчаку, при гломерулонефриті. Для хворих на гемофілію сабельник допомагає уникнути кровотеч з різних органів, при запальних процесах в суглобах, суглобових контрактурах - зменшити обсяг запалень і ушкоджень.
Величезне значення цієї рослини надавав лікар тибетської медицини А.А. Бадмаєв, розцінював її як лікувальний засіб комплексної терапії туберкульозу, захворювань лімфатичної системи та обміну речовин. Її універсальні терапевтичні властивості відображаються в старовинних рецептах і працях російських лікарів. Сабельник входить до складу зборів для лікування найбільш часто зустрічаються злоякісних захворювань: раку шлунка, молочної залози, злоякісних утворень жіночої та чоловічої статевої сфери.
Сабельник болотний - перспективна рослина, альтернатива традиційним фармпрепаратам при захворюваннях опорно-рухового апарату.
Дослідження останніх років показали фармакологічні можливості сабельника при захворюваннях суглобів і хребта. Встановлено, що його коріння проявляють виразну протизапальну, аналгетичну, жарознижувальну, антиоксидантну і мембраностабілізуючу активність.
Одним із провідних механізмів протизапальної дії сабельника є інгібірувальний вплив на активність цікломонооксігенази (ЦОГ) арахідонової кислоти, здатність коренів пригнічувати вільнорадикальне окислення біомакромолекул. Антиоксидантна активність сабельника виражається в здатності збільшувати потенціал ендогенної системи захисту організму. За протизапальною активністю сабельник перевершує Канефрон, знижуючи альтерацию, прискорюючи регенерацію тканин, проявляючи антиексудативні можливості в умовах запальних набряків при захворюванні суглобів.
При ураженні суглобів, особливо при артриті, препарати вовчого тіла помітно знижують вираженість запалення, надають імуномодулюючу дію, нормалізує показники гуморального і клітинного ланок імунної відповіді організму. Інгібуючи процеси вільнорадикального окислення, шабельник підвищує активність ферментів антіоксідазной системи організму. Експериментальні дані свідчать, що дія сабельника перевершує активність індометацину.
Фармакологічні види дії зумовлені багатим хімічним складом. Домінуючою групою біологічно активних речовин є дубильні речовини і мономерні катехіни. Виявлено також флавоноїди, сапоніни, вільні амінокислоти: гістидин, глутамінова кислота, лейцин, метіонін, органічні кислоти (ізомасляна, ізовалеріанова), вітамін С, каротин, фенолкарбонові кислоти та інші.
Такий діючий склад визначає антибактеріальну активність, сприяє виведенню солей. Крім того, у сабельника зафіксовані антитоксична, протисудомна, діуретична і антиагрегаційна види дії.
Препарати сабельника підтримують структуру хрящової тканини, забезпечують її міцність і еластичність, відновлюють склад синовіальної рідини, усувають запалення аутоімунної природи.
Найбільш обгрунтовано призначення сабельника при артритах, ревматоїдному поліартриті, остеохондрозі, подагрі, а також при грипозних станах, ревматизмі, як протизапальний, жарознижуючий засіб. Призначають сабельник при болях у шлунку.
Як коректор імунної та протипухлинного захисту, який регулює рівень гістаміну і поліпшує детоксикаційні функції печінки, що відповідає за обмінні процеси в хрящовій і кістковій тканинах, сабельник є безпечним, але дієвим засобом при захворюваннях опорно-рухового апарату, особливо це стосується дегенеративних захворювань суглобів у людей похилого віку.

Інструкція - Шабельник для суглобів (Comarum palustre) - таблетки 0,4г №90 Даніка фарм Greenset

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

Кореневища вовчого тіла болотного (сабельника болотного)(50-55%)
допоміжні речовини: лактоза (45-50%), крохмаль (0,001%)

Форма випуску

Флакон з таблетками 90 штук.

Лікарська форма

Таблетки.

Діюча речовина

КОРІНЬ ШАБЕЛЬНИКА

Показання

Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики захворювань опорно-рухового апарату, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- артрити, артрози, остеохондроз, ревматоїдний артрит, ревматоїдний інфекційний поліартрит, подагра;
- гастрити, коліти, дисбактеріози з проносами;
- простудні захворювання (грип, ГРЗ, ГРВІ) - (як жарознижуючий і протизапальний засіб);
- в комплексній терапії туберкульозу;
- бронхіти з алергічним ухилом;
- пухлинні захворювання в комплексній терапії (мастопатія, пухлини жіночої та чоловічої статевої сфери);
- похилий вік.

Способи застосування

По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004