Живокост корень 50г (40016)

код товара: 40016
в наличии
Срок годности до 01.08.2025
Цена:
47.40грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 40016
Срок годности до 01.08.2025
Цена:
47.40грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФитоБиоТехнологии
Форма выпускаУпаковка 50 г
Действующее веществоКОРЕНЬ ЖИВОКОСТА
Обновлено:
22.02.2024
Проверено

Описание

Окопник (в народе: Окопник, Костолом, жирный корень) - это ценнейшее лекарство древних времен. В Древнем Риме воины заживляли им раны, Парацельс лечил язвы, переломы костей и другие недуги. Окопник лекарственный также активно применяется в современной народной медицине.
< br>100% натуральный продукт. Без ГМО. Не содержит ароматизаторов. < br> < br > свойства: < br > способствует улучшению функции опорно-двигательной системы < br > вяжущие < br>смягчающие < br > противовоспалительные < br > ранозаживляющие < br>способствует улучшению обменных процессов в суставах

Инструкция - Живокост корень 50г

Производитель

ФитоБиоТехнологии

Страна происхождения

Украина

Состав

Корінь живокосту

Форма выпуска

Упаковка 50 г

Лекарственная форма

Фіто збір

Действующее вещество

КОРЕНЬ ЖИВОКОСТА

Показания

Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для поліпшення обмінних процесів в суглобах. Також можливе застосування в вигляді настоянок, відварів, для ванн, промивань і компресів.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації, дітям до 14 років.

Способы применения

1 чайну ложку подрібненого кореня залити 1 склянкою гарячої води, дати настоятися 30 хвилин, пити 2 рази на добу за 30-40 хвилин до прийому їжі.

Курс прийому - 30 днів.

Особые условия

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

ДОВІДКА:
Живокост, або Дельфініум, або Шпорник (лат. Delph'inium) - рід одно- і багаторічних трав'янистих рослин сімейства Лютикових (Ranunculaceae). Включає близько 450 видів, які ростуть в Північній півкулі і в горах тропічної Африки. Багато видів походять з Південно-Східної Азії і особливо з Китаю, де живе понад 150 видів.

Однорічні види роду Живокост іноді виділяються в суміжний рід Сокирки (Consolida), що включає близько 40 трав'янистих однорічних рослин.

На території Росії і суміжних країн росте близько 100 видів. Найбільш поширені: Живокост високий (Delphinium elatum) і однорічний вид Живокост польовий (Delphinium consolida), або Сокирки польові (Consolida regalis).

НАЗВА:
Свою наукову (латинську) назву рід отримав, можливо, через схожість нерозпущеної квітки з формою голови і тіла дельфіна. За іншою версією, ім'я рослини походить від назви грецького міста Дельфи, в околицях якого росло безліч цих квітів. Місто було розташоване на схилі гори Парнас, а в місті знаходився знаменитий храм Аполлона і дельфійский оракул. Не виключено, що назву рослини, яка згадується Діоскоридом, дослівно можна перекласти як квітка Аполлона дельфійського.

Сучасна російська назва рослини, швидше за все, пов'язана з практикою його застосування в народній медицині. Дослівний переклад німецької назви (нім. Rittersporn) - «лицарські шпори»; англійської (їх кілька) - «кумедні шпори», «п'ятка жайворонка», «кіготь жайворонка» і «шпора лицаря»; французької - «ніжка жайворонка».

У російській мові назва «дельфініум» частіше зустрічається в художній і популярній літературі, в науковій літературі використовується переважно слово «живокіст». У книгах по садівництву зазвичай застосовується назва «дельфініум», що знаходить відображення в назвах гібридів.

Не всі види живокосту мають визнану російську назву, в російськомовних виданнях іноді зустрічаються транслітерації, наприклад: Дельфініум Стафізагрія.

Іноді, можливо помилково, зустрічається застаріле використання слова «живокіст» - їм позначають іншу рослину - Окопник (Symphytum) сімейства Бурачникових (Boraginaceae).

ЗАГАЛЬНІ ОЗНАКИ:
Листя дланевидно-розділене, часто глибоко, множинно розсічені на загострені або зубчасті частки.

Висота стебла, в залежності від виду, змінюється від 10 см у деяких альпійських видів до 3 і більше метрів у лісових.

Квітки неправильні, складаються з п'яти забарвлених чашолистків. Особливість будови квітки - наявність шпорца, конусоподібного придатка верхнього чашолистка. Шпорци бувають від 5-6 мм у примітивних видів і до 45 мм в довжину у африканського виду Живокость Лероя (Delphinium leroyi). Квітки більшості рослин пофарбовані в блакитний або фіолетовий колір, але бувають види і інших кольорів.

Залежно від виду рослини суцвіття складаються з 3-15 квіток - у примітивних суцвіть типу мітелка, або з 50-80 - у розвинених пірамідальних суцвіть, що утворюють просту або гіллясту кисть. Багато видів живокосту медоносні, опиляються джмелями.

На прикладі квіток живокосту можна спостерігати антоліз. Іноді у деяких культурних гібридів спостерігається проліферація - проростання нової квітки вище старого, або пелорія, коли вісь суцвіття закінчується правильною актиноморфною квіткою.

Особые условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ° С, 24 місяці від дати виготовлення.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004