Викрил плюс №1 фиолетовый 90 см игла 48 мм колющая (26952)

код товара: 26952
в наличии
Срок годности до 01.02.2026
Цена:
143.40грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 26952
Срок годности до 01.02.2026
Цена:
143.40грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЕтікон Інк
Форма выпускаНить 90см, игла 48мм в упаковке
Обновлено:
19.01.2024
Проверено

Описание

Викрил-это плетеная фиолетовая нить или неокрашенная нить из полиглактида 910, покрытая полиглактином 370 и стеаратом кальция. Нить рассасывается в процессе гидролиза, в связи с чем реакция ткани минимальна. Нить имеет покрытие, сводящее к минимуму травматизацию ткани и облегчающее завязывание узлов. < br> < br > срок рассасывания < br > 56-85 дней

шовный материал Викрил является синтетическим рассасывающимся стерильным шовным материалом, изготовленным из сополимера, который на 90% состоит из гликолида и на 10% из L-лактида. Эмпирическая формула сополимера - (С2ЧАС2О2) m (C3H4O2) n.
< br>Викрил покрыт смесью, состоящей из равных частей сополимера гликолид и лактид (Полиглактин 370) и стеарата кальция. Известно, что сополимер Полиглактин 910, Полиглактин 370 и стеарат кальция, не имеют антигенных свойств, является апирогенным и вызывают незначительную реакцию тканей при рассасывании. Викрил окрашен в фиолетовый цвет, выпускается также неокрашенный материал. Викрам может иметь разную толщину и длину, поставляться отдельно (лигатуры) или вместе с иглами из нержавеющей стали различных типов и размеров (атравматика).

Инструкция - Викрил плюс №1 фиолетовый 90 см игла 48 мм колющая

Производитель

Етікон Інк

Страна происхождения

Бельгия

Лекарственная форма

Шовний матеріал

Форма выпуска

Нить 90см, игла 48мм в упаковке

Показания

Шовний матеріал Вікрил призначається для апроксимації м'яких тканин, включаючи використання в очної хірургії, при анастомозі периферичних нервів і в мікрохірургії на судинах менше 2 мм діаметром. Безпека і ефективність застосування шовних матеріалів Вікрам в серцево-судинної хірургії не встановлена.

Галузь застосування
Зіставлення і / або лігування м'яких тканин у всіх областях хірургії, офтальмології, гінекології та гастроентерології. Не застосовувати в кардіосудинної і нейрохірургії.

Противопоказания

Оскільки ці шовні матеріали є розсмоктується, вони не повинні застосовуватися там, де потрібне тривале зіставлення тканин під натягом.


Попередження і запобіжні заходи
Як і у випадку з будь-якими іншими сторонніми предметами, тривалий контакт будь-якого шовного матеріалу з сольовим розчином (наприклад, в сечовивідних або жовчовивідних шляхах) може привести до утворення конкрементів. Шовні матеріали, які залишаються на шкірі більше 7 днів, можуть викликати локальне подразнення.

Вони повинні бути зняті відповідно до інструкції. У тканинах з недостатнім кровопостачанням слід використовувати розсмоктуються шовні матеріали з обережністю, оскільки може статися відторгнення шовного матеріалу і уповільнене розсмоктування.

Підшкірні шви повинні бути накладені як можна глибше для зменшення еритеми та індурації, які зазвичай пов'язані з процесом розсмоктування. Застосування даного шовного матеріалу не рекомендується у літніх, виснажених і ослаблених хворих, або якщо присутні умови, що уповільнюють загоєння рани.

Способы применения

Слід вибирати та накладати шви, з огляду на наступні фактори: стан хворого, хірургічний досвід, техніку хірургічного втручання і розмір рани.

Побочные действия

Побічні реакції, пов'язані з використанням цього матеріалу включають тимчасове локальне подразнення в місці рани, тимчасову запальну реакцію на сторонні предмети, почервоніння, набряклість і ущільнення в процесі розсмоктування внутрішньошкірних швів.

Як і будь-яке інше чужорідне тіло, Вікрил може загострювати існуючу інфекцію.

Особые условия хранения

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004